Menu

Terug naar Actualiteit >Ontdek de nieuwe website van onze Plattelandsklassen

Geschreven op 14 maart 2017. - Nieuws, Landbouw
Ontdek de nieuwe website van Plattelandsklassen

Met enige trots stellen we een nieuwe website voor. Nog steeds te vinden op het gekende adres www.plattelandsklassen.be, maar in een volledig nieuw kleedje. Op die manier hopen we iedereen die op de een of andere manier betrokken is bij landbouweducatie nog beter te kunnen ondersteunen.

Kom eens neuzen!

Laat je verrassen door ons uiteenlopend en kwalitatief aanbod aan landbouweducatie. Plattelandsklassen wil kinderen en jongeren op een ervaringsgerichte manier in contact brengen met land- en tuinbouw, platteland en voeding. Daartoe organiseren we meerdaagse plattelandsklassen, ondersteunen we educatieve hoeves in het ontvangen van een klas en ontwikkelen we educatief materiaal.

We werken met een gemotiveerd team aan een sterk aanbod en zijn allen overtuigd van het belang van landbouw- en plattelandseducatie.

Help jij ons aanbod bekend maken?

De grootste uitdaging is echter om ons aanbod tot bij de doelgroep te krijgen. Dat zijn in de eerste plaats de leerkrachten die met ons aanbod aan de slag gaan, maar daarnaast ook de educatieve hoeves en andere aanbieders van landbouweducatie.  

In het kader van deze uitdaging willen we graag jou en je netwerk aanspreken: ken jij leerkrachten, opvoeders, mensen die bezig zijn met opvoeden en voeding,…? Maak hen dan warm voor ons aanbod.

Alvast bedankt om samen met ons te timmeren aan onze grote droom, namelijk: alle kinderen en jongeren de kans geven om zelf de landbouw van vandaag te proeven en te beleven!