Menu

Terug naar Actualiteit >Ontdek onze Buitentips digitaal

Geschreven op 28 juni 2022. - Nieuws

Voor velen breekt de periode weer aan om, samen met de rest van het gezin of met vrienden, een week of langer naar een of ander buitenlands vakantieoord te trekken. Toch hoef je niet ver weg om het vakantiegevoel te krijgen. Ook in ons eigen land, en meer bepaald op het platteland, valt er altijd iets te beleven. We hebben ons zomeraanbod gebundeld in een handige brochure, Buitentips. Dus pak je agenda en plan je zomer!

 

De fiets op

Van juni tot september staan er 13 grote plattelandsfietstochten op het programma, vaak met randanimatie, een hapje en een drankje. Er zijn lange tochten voor wie een uitdaging wil, of kortere waarmee het hele gezin rustig de omgeving kan ontdekken. Ook lokaal worden er heel wat fietstochten georganiseerd. Voor de tuinliefhebbers zijn er de tuincircuits.

 

Wie zoekt, die vindt

Dit jaar neemt de Nationale Streekzoektocht je mee naar Londerzeel in Vlaams-Brabant. Van 11 juni tot en met 10 september kan je met de fiets of met de auto de mooiste plekjes van de de Brabantse Kouters verkennen. Vond je de juiste antwoorden op de zoektochtvragen? Dan maak je kans op een fiets, een etentje, een overnachting in de streek of een van de andere mooie prijzen.
 

Dat en nog veel meer...gebundeld in een splinternieuwe zomerbrochure

Ook lokaal wordt er heel wat georganiseerd. Op zoek naar een leuke activiteit voor in het weekend of een leuke daguitstap in de zomer? In onze zomerbrochure Buitentips vind je alle zomeractiviteiten gebundeld. Houd ook onze agenda in de gaten voor de laatste updates en extra's.
 

Download hier onze Buitentips.