Menu

Terug naar Actualiteit >Op ontdekking langs Wase forten en kastelen

Geschreven op 12 april 2021. - Nieuws, Fietsen en wandelen
autozoektocht

Het afgelopen jaar hebben we met zijn allen heel wat gefietst en gewandeld. We maakten fiets- en wandeltochten en ontdekten de mooiste plekjes dichtbij huis of wat verder van de deur. Regelmatig werd er ook naar autoroutes gevraagd, als een alternatief voor wie wandelen of fietsen geen optie is.

 

Omdat we de vraag begrepen, stuurden we één van onze collega’s naar het Waasland waar we in 2018 een zomer lang te gast waren met onze Nationale Streekzoektocht. Collega Tom verkende de autoroute opnieuw, bracht hier en daar wat aanpassingen aan en leverde een routebeschrijving af met heel veel info over de bezienswaardigheden onderweg! Ga je mee op ontdekkingstocht langs de mooiste forten en kastelen?

De beschrijving van de autoroute kan je hier downloaden! Je kan de route ook bekijken op het platform van Routeyou, downloaden op je smartphone of op verschillende manieren afprinten.

Vervoermiddel: auto
Afstand: +/- 60 km
Startplaats: CC Ter Vesten, Gravenplein 2, 9120 Beveren

! Tip: de fietsroute van de Nationale Streekzoektocht uit 2018 kan je terugvinden op landelijkegilden.be/beterbuiten onder de naam ‘Langs forten en kastelen’.