Menu

Terug naar Actualiteit >Op reis met Landelijke Gilden

Geschreven op 07 december 2018. - Nieuws, Landbouw, Tuinieren, Zingeving en solidariteit
Reizen met Landelijke Gilden (foto: flickr: jev55)

Wist je dat Landelijke Gilden samenwerkt met Omnia Travel en Logeren in Vlaanderen Vakantieland? Hieronder ontdek je een overzicht van het aanbod. Je kan op tuinreis gaan, bezinnen tijdens een bedevaart of gewoon op vakantie in eigen land!

 

Unieke tuinreizen 2019

Wie al eerder met Landelijke Gilden op tuinreis ging, zal bevestigen dat elke tuinreis anders is en een unieke insteek heeft. Het aanbod dat we elk jaar samen met Omnia Travel aanbieden, komt tegemoet aan de wensen van de echte tuinliefhebber. Maar ook als je graag tuin, cultuur en lekker eten met elkaar verbindt, kan je in het aanbod je gading vinden.Onze deskundige reisleiders Paul Geerts, Paul Janssen, Anne Vandenborre en Marc Verachtert staan garant voor een heel persoonlijke reisbeleving. Ze leggen hun eigen focus, waardoor hun reis een groter ecologisch, cultureel, natuurbelevend of culinair gehalte heeft. In 2019 kan je een keuze maken uit Zuid-Engeland en de Cotswolds, Kent, Dublin, Madeira, Napels, Sevilla en de Amalfitaanse kust, Londen, Yorkshire, Parma, Sloveniƫ, Zuid-Frankrijk en Waals-Brabant.

Hoe de tuinreisbrochure bestellen?

Je kunt de Tuinreisbrochure 2019 aanvragen op 016 28 60 24 of bestellen via het bestelformulier. Het aanbod kan je ook online ontdekken! 

Ledenvoordeel

Leden van Landelijke Gilden worden na de laatste tuinreis nog eens extra in de watten gelegd. Zij krijgen een kwaliteitsvol tuingeschenk aangeboden.

 

Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019

Het nieuwe logiesboek 2019 is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Je kunt het logiesboek ook gratis online aanvragen op logereninvlaanderenvakantieland.be. In dit boek vind je meer dan 700 logeeradresjes voor een kortwegvakantie op het platteland, aan de kust of in de stad.

Schenk een vakantiecheque van ‘Logeren in Vlaanderen’

Op zoek naar het ultieme cadeau? Via devakantiecheque.be kan je snel en veilig cheques kopen. Er zijn cheques met een waarde van € 35, €50 en € 100. Zo geef je steeds een cadeau op maat. Download de vakantiecheque en print hem meteen zelf af. De cheques zijn achttien maanden geldig (niet verlengbaar). Met de vakantiecheque kan je een verblijf  boeken bij een van 700 gastvrije logiezen.

 

Bedevaartbrochure ‘Kom en zie 2019’

De Landelijke Beweging en Omnia Travel hebben een lange traditie in het organiseren van bedevaarten en pelgrimstochten. De bedevaarten naar Lourdes zijn wellicht het langst en het meest bekend. Rome en Assisi zijn klassiekers.

Ook in 2019 biedt de Landelijke Beweging in samenwerking met Omnia Travel de mogelijkheid om op bedevaart of pelgrimstocht te gaan. Naast de 12 reizen naar Lourdes (4 en 5 dagen) bieden we dit jaar ook tweemaal een tweedaagse bedevaart aan (maandag-dinsdag). Verder hebben we het programma van de pelgrimstocht naar Polen (Krakau en Czestochowa) vernieuwd en de eeuwige stad Rome blijft een aanrader. Stappers en andere sportievelingen kunnen ook dit jaar stappen van Astorga naar Compostela en van Compostela naar Muxia (het einde van de wereld). Voor elk wat wils, dus!

>> Download de bedevaartbrochure 

>> Lees meer over ons aanbod rond zingeving en solidariteit

Hoe de brochure bestellen?

Bestel een gratis brochure via bedevaarten@omniatravel.be