Menu

Terug naar Actualiteit >Opening Warme tuin t' Onzent, Puurs

Geschreven op 09 mei 2016. - Tuinieren
opening warme tuin

Een warme tuin is een plek waar bewoners van een zorgvoorziening op een spontane manier contact hebben met vrijwilligers om samen een gedeelde interesse te beleven: tuinieren. Actief of passief, oud of jong, met of zonder beperking, bloemen of groenten: in een warme tuin is het sociale contact belangrijker dan de oogst. Het zijn de mensen die elke warme tuin uniek maken. Ook die van t' Onzent.

Opening

Met de steun van Landelijke Gilde Liezele zal hier vanaf deze zomer vanalles groeien en bloeien. Dat is boeiend voor de bewoners, maar ook voor de tuiniers en bezoekers. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze tuin, om de sfeer op te snuiven, om onze bewoners te leren kennen ... en wie weet trek je ook zelf de tuinhandschoenen aan en word je een warme tuinier in t' Onzent!
 

Voor wie?

Iedereen is welkom! Woon je in de buurt en wil je een kijkje komen nemen? Of heb je misschien zin om samen met ons te tuinieren? Een bezoekje aan onze tuin is helemaal vrijblijvend. Wij zijn er om op jouw vragen te antwoorden.
 

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom op vrijdag 20 mei om 18u in de tuin van t' Onzent, Wolfstraat 12, Liezele (Puurs).
Inschrijven is niet nodig.
 

Meer informatie

Voor alle info kan je terecht bij Walter Lemmens van Landelijke Gilde Liezele via 0474/58.24.50 of walter.lemmens1@telenet.be. Download de uitnodiging.
 

Programma

18u30: de poorten van onze tuin gaan open
19u: officiële opening. Daarna klinken we op onze nieuwe tuin en natuurlijk gaan we een kijkje nemen
 
 
Dit project wordt mee mogelijk gemaakt door cofinanciering uit Platteland Plus, bestaande uit middelen van Vlaanderen en de provincie Antwerpen. Onze partner Cera maakt het mogelijk de campagne over heel Vlaanderen bekend te maken bij zorgvoorzieningen en plaatselijke afdelingen.