Opstart nieuwe Warme tuin Brugge | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Opstart nieuwe Warme tuin Brugge

Geschreven op 20 januari 2020. - Nieuws, Tuinieren
nieuwe warme tuin in Brugge op komst

Een warme tuin situeert zich op het domein van een zorgvoorziening. Je kan er een volkstuintje in gebruik nemen en krijgt er warmte en gezelligheid van de bewoners bovenop. In Brugge start binnenkort een nieuwe Warme tuin.

 

De locatie Ons Erf ligt op een boogscheut van het centrum van Brugge. Het is daar een oase van rust op het domein van 14 ha groot. Plaats genoeg dus voor extra volk.

Heb je interesse om bij hen te tuinieren?

Op dinsdagavond 18 februari stellen ze hun plannen graag aan je voor. Uiteraard luisteren ze ook graag naar jouw wensen om van deze warme tuin een succes te maken. De aanleg en inrichting van de tuintjes kan immers nog alle kanten op.

Ons Erf maakt deel uit van de organisatie UNIE-K en biedt intensieve ondersteuning aan volwassenen met een meervoudige zorgvraag. Ze willen de buitenwereld naar binnen brengen in de voorziening, dat brengt immers extra beweging en actie met zich mee. Dit voorjaar gaan ze starten met enkele warme tuintjes op hun prachtige domein. 

Waar en wanneer

Ons Erf, Chartreuseweg 53, Sint-Michiels. De info-sessie gaat door in het A-gebouw.

Dinsdag 18 februari 2020 om 19 uur.

 

Het zou fijn zijn als je komt en vooraf een seintje geeft. Dat kan via mail aan kristien.coen@onserf.be of telefonisch op dinsdag en donderdag op 050 40 69 39. Graag tot binnenkort.

Bekijk hier de uitnodiging (pdf)