Plattelandskost | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Plattelandskost

Geschreven op 16 augustus 2017. - Nieuws, Eten en drinken
Plattelandskost

Eten en drinken brengt mensen samen en leidt tot leuke gesprekken en gezellige momenten. Koken staat op zowat elk activiteitenprogramma van onze gilden. Levensgenieters als we zijn, is het een dankbaar werkinstrument om te proeven van het smakelijke facet van het platteland.

 

Cover Plattelandskost

Plattelandskost

In deze uitgave presenteren we 15 originele Vlaamse plattelandsgerechten uit onze afdelingen, van hapje tot dessert. Deze gerechten bevatten ingrediënten van eigen bodem, vertellen een streekgebonden of origineel verhaal en zijn eenvoudig te bereiden.

 

Wim Ballieu

Wim Ballieu, tv-kok en beheerder van Balls & Glory, past perfect in dit concept. Met eerlijke producten van de boerderij en zijn originele en creatieve inbreng, maakt hij een smakelijk plattelandsproduct dat ook geapprecieerd wordt in de stad. Met zijn voeling voor de werking van Landelijke Gilden, het plezier dat hij beleeft aan mensen aan lange tafels samenzetten en te laten genieten van eerlijke kost, maakt dat we zijn Balls & Glory-recept graag toevoegen aan deze lekkere selectie.

 

 

Wil je graag kennismaken met ‘Plattelandskost’?

Dat kan in afdelingen die regelmatig samen koken of op een aantal evenementen waar Landelijke Gilden aanwezig is.

Je kunt het boekje ook bestellen. Inclusief verzending betaal je €2.

Stort dit bedrag op rekening BE38 7364 0368 5772 met de vermelding ‘Plattelandskost’.

Ben je lid Landelijke Gilden en wil je gerichte informatie ontvangen over het aanbod en de activiteiten rond ‘Eten en drinken’ in onze maandelijkse nieuwsbrief? Geef dit interessegebied dan door via landelijkegilden.be/mijn-lg/registratie