Menu

Terug naar Actualiteit >Plezier voor het hele gezin tijdens Jumping Mechelen

Geschreven op 12 oktober 2022. - Nieuws

Eindelijk! Na twee jaar wachten staan we helemaal klaar voor de feesteditie “40 jaar Jumping Mechelen”. Beleef samen met jouw gezin, familie of vriendenkring een magische tweede Kerstdag tijdens de JM Kids Day of het muzikale avondprogramma van Jumping Mechelen Feest! 

 

Op 26 december trakteren we jong en minder jong vanaf ’s ochtends op een extra speciale “JM kids Day” en gooien we ’s avonds onze dansbenen los met het muziekevenement “Jumping Mechelen Feest”.

JM Kids Day

De JM Kids Day is zoals steeds gevuld met tal van attractieve en adembenemende shows en als kers op de taart staat een grandioos optreden van de megapopulaire cast van #LikeMe op het programma. #LikeMe is enorm populair en treedt zelfs een volledig uur lang op. Wees er dus snel bij want de kaarten zullen de deur uitvliegen.

Nog niet overtuigd door dat optreden van #LikeMe? Geen probleem! De JM Kids Day is immers zoveel meer dan dat! Met dansacts, ponyraces en een spectaculair optreden van Lorenzo 'the flying Frenchman" zal ieders mond openvallen van verbazing! 

Een kleine greep uit het programma: 

 • Als lid van Landelijke Gilden koop je voordeeltickets voor de voormiddagshow (= sessie 1A). Je geniet dan van de show om 11 uur en het optreden van #LikeMe om 13 uur. Het is daarna echter nog niet afgelopen. Zo kan je
  • de hele dag allerlei standjes bezoeken in de Nekkerhal,
  • van 14.15 uur tot 15.00 uur aansluiten voor een signeersessie van #LikeMe
  • van 15.30 uur tot 17.30 uur een gratis ponyritje maken
  • van 15.00 uur tot 18.00 uur deelnemen aan de kinderanimatie 

Voor het voordeeltarief van slechts 15 euro geniet je dus van een breed aanbod en dagvullend programma! 


Jumping Mechelen Feest

Vanaf 18u30 wordt de Christmas Arena omgetoverd tot een indoor ambiancevestival met drankstandjes én een gigantische dansvloer.

“Jumping Mechelen Feest” brengt een resem van Vlaamse hits door niemand minder dan Sam Gooris, Gunther Neefs, Belle Perez, Bart Kaëll, Gene Thomas en als top of the bill Willy Sommers. Dit alles wordt gepresenteerd door de “Tien om te Zien”-coryfee Anne De Baetselier. Ook bij dit avondprogramma is een show van Lorenzo 'the flying Frenchman" inbegrepen! 


Exclusief ledenvoordeel Landelijke Gilden

Als lid van Landelijke Gilden geniet je samen met je familie van een mooie korting op de toegangsprijs. Je betaalt slechts 15€ (ipv 22€ VVK-prijs) voor een genummerde zitplaats voor de “Grote Kids Day Show” inclusief het optreden van #LikeMe.

Ook voor de avondsessie “Jumping Mechelen Feest” geniet u van dezelfde voordeelprijs van 15€ (ipv 22€ VVK-prijs) voor een genummerde zitplaats.


Extra praktische info

 • Parkeren kan op het domein van Sport Vlaanderen Hofstade en kost 10 euro. Een shuttledienst brengt je heen en terug tussen de parking en de Nekkerhal in Mechelen waar Jumping Mechelen doorgaat. 
 • Als lid van Landelijke Gilden koop je tickets voor de voormiddagsessie van de Kids Day. Je geniet daarbij eerst van de show om 11 uur en kan na de show de piste op om van het optreden van #LikeMe te genieten. In de namiddag kan je dan deelnemen aan randanimatie en de signeersessie met de cast van #LikeMe. Er is ook een namiddagsessie, waarvoor wij geen voordeeltickets aanbieden (maar die je dus wel aan 22 euro kan aankopen. Je geniet dan eerst om 13 uur van het optreden van #LikeMe en zet je daarna op je plekje voor de show. Aan de randanimatie en signeersessie kan je dan in de voormiddag deelnemen. 
 • Het voordeelaanbod voor leden Landelijke Gilden is geldig zolang de voorraad strekt en van 17 oktober tot 30 november (tenzij eerder uitgeput). 
 • Bij annulatie van het evenement Jumping Mechelen van overheidswege worden alle tickets volledig terugbetaald zonder kosten voor de koper.
 • Tickets bestellen verloopt via de website van Tele Ticket Service. Tijdens de bestelprocedure zal jouw lidnummer gevraagd worden, dus hou je lidkaart bij de hand. 
  • Opgelet: werd jij lid na 11 oktober 2022? Geef ons dan een seintje voordat je de tickets bestelt, want jouw nieuwe lidnummer is dan mogelijk nog niet gekend in het ticketingsysteem! 

Tickets bestellen aan voordeeltarief is niet meer mogelijk.


Nog meer goed nieuws!

Nog beter dan tickets aan een voordeeltarief scoren? Da's tickets winnen! Neem deel aan één van onze wedstrijden en maak kan op één van de 10 duotickets voor de Kids Day of één van de 10 duotickets voor Jumping Mechelen Feest.

 

Wil je ook genieten van dit ledenvoordeel? Word lid van Landelijke Gilden