Menu

Terug naar Actualiteit >Samen strijden tegen kanker!

Geschreven op 20 september 2018. - Nieuws, Zingeving en solidariteit
Kom in het team van Landelijke Gilden en steun de Stichting tegen Kanker tijdens Levensloop Brugge.

In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 oktober vindt Levensloop Brugge plaats, een feestelijk evenement van de Stichting tegen Kanker dat alle leeftijden op de been wil brengen in de strijd tegen kanker. Teamleden lossen elkaar 24 uur lang af door te wandelen of te lopen op het domein van Sport Vlaanderen (het vroegere Bloso-centrum) in Brugge. Het startschot wordt gegeven op zaterdag 6 oktober om 15 uur en 24 uur later, op zondag 7 oktober om 15 uur, wordt het geheel feestelijk afgerond met een slotmanifestatie. Vorig jaar nam Landelijke Gilden voor de eerste keer deel met 51 teamleden en zamelde toen 1410 euro in.

Team Landelijke Gilden

Ben je graag in beweging en wil je de Stichting tegen Kanker steunen? Dan ben jij het perfecte teamlid! Vervoeg het team van Landelijke Gilden en schrijf je in bij Lode Degrieck. Laat weten op welke tijdstippen je beschikbaar bent via levensloopbrugge@landelijkegilden.be of 0473 96 97 68. Vanaf 1 oktober wordt een uurschema opgemaakt en krijg je een bevestiging. Deelnemen kost 10 euro.

Levensloop

Levensloop heeft verschillende doelstellingen waar solidariteit en fondsenwerving centraal staan. Ze wil mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten ondersteunen en in de bloemetjes zetten, ze wil mensen herinneren die de strijd verloren hebben, en fondsen werven voor kankeronderzoek.

Vioolconcert

Naar aanleiding van Levensloop Brugge organiseert Landelijke Gilde Brugge-Sint-Pieters/Meetkerke ook een vioolconcert met Stijn Vande Voorde op dinsdag 25 september. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij Erna Willems via willems.erna@telenet.be of 0498 92 30 89. Ook hiervan gaat de opbrengst integraal naar de Stichting tegen Kanker.

 

INFORMATIE – www.levensloop.be/relays/brugge-2018