Menu

Terug naar Actualiteit >Vacature: Consulent Landelijke Gilden Limburg

Geschreven op 19 mei 2017. - Nieuws
Vacature bij Landelijke Gilden

Landelijke Gilden brengt mensen en gezinnen samen die op het platteland leven. Het dorp is onze uitvalsbasis. Duizenden vrijwilligers werken dagelijks boeiende sociaal-culturele activiteiten uit voor jong en oud. We verenigen meer dan 67.000 gezinnen verspreid over 900 lokale afdelingen. Als plattelandsbeweging komen we op voor de leefbaarheid van dorp en platteland. Om deze werking te ondersteunen hebben we een vacature voor een voltijdse (m/v) consulent.
 


Je functie

Je begeleidt de lokale afdelingen in de regio Midden-Limburg (sociaal-cultureel werk). Je bent het aanspreekpunt voor de afdelingsbesturen, ondersteunt hen op inhoudelijk en organisatorisch vlak en biedt hen doelgerichte vorming aan. Je behartigt de belangen in je regio en zet maatschappelijke acties op. Je begeleidt, motiveert en stimuleert vrijwillige bestuursleden. Je vertegenwoordigt de beweging in diverse regionale netwerken en overlegstructuren.

 

Je profiel

Je hebt een bachelor- of masterdiploma (bij voorkeur in een menswetenschappelijke richting) en een sterke interesse voor de sociale thematiek op het platteland. Je kan je vinden in de uitgangspunten en doelstellingen van de Boerenbondorganisatie. Je bent communicatief (ook schriftelijk) en kan goed organiseren. Leidinggevende ervaring in het sociale leven en een sterke affiniteit met het landelijk milieu zijn pluspunten. Je bent bereid je te vestigen in de betrokken regio of omgeving en ziet niet op tegen frequent avondwerk.

 

Ons aanbod

Voor deze functie wordt een passende verloning aangevuld met diverse extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, leasewagen, …). Bovenal geeft deze functie je de kans je inhoudelijk te ontwikkelen en actief deel te nemen aan het maatschappelijk leven op het platteland.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christian Stivigny, directeur Landelijke Gilden,
tel.: 016 28 60 20 of met Karel Colman, directeur HR, tel: 016 28 62 00 of 0472 58 99 03.

 

Interesse

Kandidaten kunnen solliciteren tot maandag 22 mei. Dit doe je door je CV en motivatie te bezorgen via https://www.landelijkegilden.be/vacatures