Wat zijn jouw ervaringen met buxusmot? | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Wat zijn jouw ervaringen met buxusmot?

Geschreven op 14 april 2020. - Nieuws, Tuinieren
buxusmotrupsen zoeken

Het team van SOSbuxusmot peilde eerder al naar jouw ervaringen met de buxusmotrups in je tuin. Een jaar later zijn we benieuwd of er wat veranderd is. We krijgen daarbij de hulp van Ivan Bettens, student Agro- en Biotechnologie aan de Hogeschool Gent campus Melle.

 

Ivan is volop bezig met zijn thesis over de buxusmot en wil aan de hand van een enquête nagaan of we in Vlaanderen opnieuw vertrouwen krijgen in onze buxus nu duidelijk wordt dat de buxusmotplaag perfect in toom te houden is.

Jouw ervaring is belangrijk!

In 10 vragen wordt gepeild naar de schade die je hebt ondervonden in 2019 en op welke manier je tewerk ging om deze te beperken. Deze vragenlijst kan ingevuld worden tot 10 mei 2020, 17 uur. Doe het vandaag nog!

Het team van SOSbuxusmot en Ivan Bettens danken je alvast voor het invullen van deze vragenlijst. Het is met jouw inbreng dat we de strijd tegen de buxusmot zullen winnen en dat we onze buxus kunnen behouden. Want buxus is immers een bijzonder veelzijdige plant waar we in de tuin op zoveel verschillende manieren van kunnen genieten.

Start de enquête