Menu

Terug naar Actualiteit >Welke ondersteuning krijg je als deelnemer Open tuinen?

Geschreven op 09 juni 2016. - Nieuws
Welke ondersteuning krijg je als deelnemer Open tuinen?

Samen met een deskundig team staat Open tuinen van Landelijke Gilden in voor de goede organisatie van dit succesvolle project. Tuineigenaars kunnen rekenen op een professionele organisatorische ondersteuning.

 

Onze ondersteuning

  • Mooie presentatie van elke tuin
  • Mooie voorstelling van elke tuin op de website
  • Gratis promotiematerialen
  • Open tuinen krijgt heel wat belangstelling van de nationale en regionale pers waardoor de deelnemende tuinen echt geïnteresseerde bezoekers ontvangen.
  • De leden van Landelijke Gilden – dit zijn bijna 70.000 gezinnen – krijgen alle informatie over Open tuinen.

Welke tuinen komen in aanmerking?

We zoeken naar mooie, inspirerende en originele tuinen, tuinen met een speciale plantenverzameling of didactische waarde. Tuinen met een geslaagde vormgeving, maar zeker ook met een gedreven eigenaar die zijn liefde voor de tuin graag met anderen deelt, passen perfect in het aanbod. Open tuinen van Landelijke Gilden streeft ernaar een heel divers aanbod van tuinen open te stellen voor het publiek. Wellicht past ook jouw tuin in het geheel.

Overtuigd om deel te nemen?

Wil je in 2019 deelnemen aan Open tuinen, dan kan je nu inschrijven. De tuin zal dan nog deze zomer, na afspraak, bezocht worden door een lid van de stuurgroep Open tuinen.

Nog niet overtuigd?

Wellicht heb je, als tuinliefhebber, al enkele tuinen uit het aanbod bezocht? Van april tot december zijn er heel wat tuineigenaars die je hartelijk ontvangen. Grijp bij een bezoek meteen ook de kans om eens bij de tuineigenaar te informeren naar zijn of haar ervaring als deelnemer aan Open tuinen van Landelijke Gilden.

Meer informatie?

Carine Santermans
Projectverantwoordelijke Open tuinen
T +3216286024
E carine.santermans@landelijkegilden.be