Winnaar 12e Hagelandse Gordel gaat met nieuwe fiets naar huis | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Winnaar 12e Hagelandse Gordel gaat met nieuwe fiets naar huis

Geschreven op 04 december 2019. - Persartikel, Fietsen en wandelen

Monique Clerckx uit Zelem (Halen) mocht vrijdagavond een nieuwe fiets in ontvangst nemen. Monique werd uitgeloot uit de 2000 deelnemers van de twaalfde editie van de Hagelandse Gordel die op 21 juli 2019 plaatsvond.

Op vrijdagavond 29 november werd de hoofdprijs van de twaalfde editie van de Hagelandse Gordel uitgereikt. De winnares, Monique Clerckx uit Zelem, mocht een gloednieuwe fiets in ontvangst nemen. Monique werd uitgeloot uit de 2000 deelnemers die de voorbije zomer van op de 6 verschillende startplaatsen vertrokken om een kleine ronde van 25 km, een middelgrote ronde van 50 km of de grote ronde van 75 km te fietsen. Naast de hoofdprijs werden er per startplaats ook twee pakketten met streekproducten verloot onder alle deelnemers. Deze zullen binnenkort aan de gelukkigen bezorgd worden.

De uitreiking van de hoofdprijs vond naar jaarlijkse gewoonte plaats op het dankfeest voor de meer dan 100 vrijwillige helpers van de Hagelandse Gordel. Niet enkel de vele vrijwilligers werden er bedankt maar ook de 6 land- en tuinbouwbedrijven die hun bedrijf ter beschikking stellen als start- en stopplaats voor deze fietstocht werden in de bloemetjes gezet.

In 2020 zal de dertiende editie van de Hagelandse Gordel plaatsvinden op zondag 19 juli 2020.
Meer info binnenkort via www.hagelandsegordel.be.