Menu

Terug naar Actualiteit >Winnaar hoofdprijs Hagelandse Gordel krijgt leuk bezoek

Geschreven op 07 december 2021. - Nieuws

Marie-Louise Lodewyckx uit Hasselt kreeg maandag 6 december leuk bezoek aan huis. Niet de Sint maar een afvaardiging van de organisatie van de Hagelandse Gordel overhandigde haar de hoofdprijs van de Hagelandse Gordel: een cadeaucheque t.w.v. 750 euro bij fietshandel Gaethofs.

 

Marie-Louise werd als winnaar van de hoofdprijs geloot uit de meer dan 1000 fietsers die op 18 juli 2021 meefietsten met de Hagelandse Gordel. Naast de hoofdprijs werden er per startplaats ook 2 pakketjes met streekproducten verloot onder alle deelnemers. Zij zullen binnenkort aan de gelukkigen bezorgd worden.

De uitreiking van de hoofdprijs vindt gewoonlijk plaats tijdens het dankfeest voor de medewerkers eind november. Niet enkel de vele vrijwilligers worden er bedankt, maar ook de 5 land- en tuinbouwbedrijven die hun bedrijf ter beschikking stellen als start- en stopplaats voor deze fietstocht werden in de bloemetjes gezet. Dit jaar besloot de organisatie haar verantwoordelijkheid te nemen en werd het dankfeest last minute afgelast omwille van de stijgende coronacijfers. Alle ingeschreven medewerkers konden via takeaway thuis van hun lekkere en verdiende maaltijd genieten en ook de eigenaars van de land- en tuinbouwbedrijven mochten hun bedanking aan huis in ontvangst nemen. En Marie-Louise, die werd thuis verrast met een mooie cadeaucheque.

Intussen kijkt de organisatie al vooruit naar de volgende editie van de Hagelandse Gordel. Die zal plaats vinden op zondag 17 juli 2022. Meer info volgt binnenkort op www.hagelandsegordel.be.