Yes you can! 5 redenen om in te schrijven voor Open tuinen! | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Yes you can! 5 redenen om in te schrijven voor Open tuinen!

Geschreven op 12 juli 2018. - Nieuws, Tuinieren
Inschrijven voor Open tuinen

Jaarlijks nemen meer dan 200 enthousiaste tuineigenaars deel aan Open tuinen van Landelijke Gilden. In 2019 gaat Open tuinen door op 29 en 30 juni. Voor 2019 inschrijven is helaas niet meer mogelijk, maar je kan je gegevens wel doorgeven voor Open tuinen 2020.

Open tuinen van Landelijke Gilden brengt al meer dan 25 jaar tuinliefhebbers tot bij de meest bijzondere of originele tuinen in Vlaanderen en het grensgebied met Nederland. Het hoogtepunt, waarbij zowat alle deelnemende tuinen openstaan voor het publiek, gaat door tijdens het laatste weekend van juni.

Ben je zelf ook een beetje trots op je tuin?

Waarom zou je hem dan niet tonen aan andere tuinliefhebbers? Misschien heb je zelf een aantrekkelijke en/of interessante tuin die past in het geheel? We vernemen dan graag of je de tuin wenst open te stellen voor tuinliefhebbers op 29 en 30 juni 2019 en/of op bijkomende dagen en/of avonden die je zelf kan bepalen. We zoeken naar mooie, inspirerende en originele tuinen, tuinen met een speciale plantenverzameling of didactische waarde. Tuinen met een geslaagde vormgeving, maar zeker ook met een gedreven eigenaar die zijn liefde voor de tuin graag met anderen deelt, passen perfect in het aanbod. Open tuinen van Landelijke Gilden streeft ernaar een heel divers aanbod van tuinen open te stellen voor het publiek. Wellicht past ook jouw tuin in het geheel.

5 goede redenen om deel te nemen aan Open tuinen:

  1. Je tuinwerkzaamheden worden beloond met complimentjes. Bezoekers zijn ├ęchte tuinliefhebbers die je inspanning waarderen en je passie voor tuinieren delen.

  2. Het kost veel werk maar je tuin ligt er eind juni picobello bij, je kan dan in juli en augustus zelf veel meer van je mooie tuin genieten.

  3. De ondersteuning die je van Landelijke Gilden krijgt is vrij uniek. Andere verenigingen die gelijkaardige evenementen organiseren, kunnen zelden zoveel middelen gratis aan hun leden bieden.

  4. We promoten je tuin bij de regionale en nationale pers en bereiken steeds een groot publiek.

  5. Open tuinen brengt al meer dan 25 jaar tuinliefhebbers bij elkaar. Dit bewijst dat we een stevig fundament zijn waarop tuineigenaars en tuinbezoekers kunnen bouwen!