Fietszoektochten Heuvelkesroute | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >Fietszoektochten Heuvelkesroute

De Heuvelkesroute is de nieuwe recreatieve fietstocht van Landelijke Gilden. De Heuvelkesroute staat voor fietsen langs rustige en heuvelachtige wegen in de streek tussen Leuven en Tienen. Voor deze zomer stippelden we twee fietszoektochten uit.

De Heuvelkesroute is de nieuwe recreatieve fietstocht van Landelijke Gilden. De Heuvelkesroute staat voor fietsen langs rustige en heuvelachtige wegen in de streek tussen Leuven en Tienen. Voor deze zomer stippelden we twee fietszoektochten uit. Warm je spieren al maar op en ga tussen 15 juli en 15 september op zoek naar de juiste oplossing. Wie weet verrassen we jou nadien wel met een lekker streekpakket!
 

 
De wedstrijd
Fiets onze tocht(en) tussen 15 juli en 15 september en ga onderweg op zoek naar het antwoord op een tiental vragen. Op basis van je antwoorden, ga je op zoek naar één zin of één woord. Deze zin of dit woord is de oplossing van je zoektocht. Na je fietstocht kan je via deze website jouw oplossing (de zin of het woord) doorsturen. Doe dit voor 16 september, en wie weet maak jij wel kans op een leuk streekpakket. Met dank aan de financiële steun van KBC verloten we 6 streekpakketten onder de juiste oplossingen. Er zijn drie winnaars per zoektocht. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Na 16 september kan je de juiste antwoorden terugvinden op deze webpagina.
 
Twee zoektochten
We stippelden twee fietslussen uit van ongeveer 30 km. Elke route loopt langs mooie, soms heuvelachtige wegen en verkent een ander deel van de streek tussen Leuven en Tienen. Beide routes raken elkaar rakelings in Kerkom. Sportieve fietsers kunnen beide lussen dus eenvoudig combineren. Hou er wel rekening mee dat de parcours deels over onverharde wegen lopen. Om de route gemakkelijk te kunnen volgen en de vragen te kunnen beantwoorden, raden we je aan de routebeschrijving en vragenblad van jouw route zelf af te printen.
 
 
We wensen alle deelnemers veel fietsplezier tijdens onze twee zoektochten en willen iedereen vragen om steeds de verkeersregels te respecteren.

De heuvelkes tussen Kortrijk-Dutsel en Kerkom
De heuvelkes tussen Bierbeek en Kerkom
Het reglement kan je hier raadplegen: https://bit.ly/38XijyN.
Heb je nog vragen of heb je een opmerking, stuur dan een mailtje naar vlaams-brabant@landelijkegilden.be
 
 
 

Praktische gegevens

Wanneer: 

van 24/07/2020 tot 15/09/2020 van 0:00 tot 23:59
Enkel op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag

Locatie: 
Verschillende startplaatsen rondom Leuven
Diestsevest , 3000 Leuven
Vertrek: 
Vertrekpunt naar keuze op één van de routes.
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen