Menu

Terug naar Activiteiten >Heuvelkesroute

Heuvelkesroute
De Heuvelkesroute is de nieuwe recreatieve fietstocht van Landelijke Gilden. De Heuvelkesroute staat voor fietsen langs rustige en heuvelachtige wegen in de streek tussen Leuven en Tienen. Onderweg kan je genieten van een picknickpakket vol lokaal lekkers!
De Heuvelkesroute is de nieuwe recreatieve fietstocht van Landelijke Gilden. De Heuvelkesroute staat voor fietsen langs rustige en heuvelachtige wegen in de streek tussen Leuven en Tienen. Deze nieuwe fietstocht is ontstaan vanuit de Ronde van Leuven die in 2019 voor de laatste keer georganiseerd werd. Een deel van de organisatoren neemt hun kennis en ervaring mee naar de Heuvelkesroute. Zo biedt deze nieuwe fietstocht een volledig nieuw parcours aan, maar wel met de jarenlange ervaring van de Ronde van Leuven.

De vertrekpunten en de routes
Je kan vertrekken voor je fietstocht in Bierbeek, Kortrijk-Dutsel of Roosbeek. Op al deze locaties kan je kiezen voor een route van ongeveer 30 km of 60 km.
  • Bierbeek: parochiezaal, Dorpsstraat 28
  • Kortrijk-Dutsel: dorpsplein
  • Roosbeek: parochiezaal, Valkenberg
Inschrijven voor de fietstocht kan vooraf maar ook ter plekken zondag tot 15u!
Er zal ook op elke startplaats drank- en eetgelegenheden zijn. 

Picknickpakket
Wil je onderweg niet alleen genieten van het mooie landschap, maar ook proeven van al het lekkers uit de streek? Bestel dan vooraf je picknickpakket. 


Praktische gegevens

Wanneer: 
28/08/2022 van 8:00 tot 15:00
Locatie: 
Verschillende startplaatsen rondom Leuven
Diestsevest , 3000 Leuven
Vertrek: 
Vertrekken kan in Bierbeek, Kortrijk-Dutsel of Roosbeek
Prijs: 
€ 4
Niet leden: €4 zonder picknick Leden Landelijke Gilden: 3 euro zonder picknick Verzekering is inbegrepen. Picknick 10 euro
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen