Menu

Terug naar Actualiteit >'Gezond, veilig en duurzaam voedsel, daar zorgen wij voor!’

Geschreven op 03 augustus 2022. - Nieuws, Eten en drinken, Landbouw

Land- en tuinbouworganisatie Boerenbond lanceerde de campagne 'Gezond, veilig en duurzaam voedsel, daar zorgen wij voor!'. Doel van deze campagne? Wat extra aandacht vestigen op prachtige producten van hier, want wat er ook op het menu staat, de kans is groot dat lokale landbouwers eraan hebben bijgedragen en da's iets om trots op te zijn.

Die fierheid kan jij mee uitdragen door gratis placemats en folders te gebruiken op jouw activiteit of evenement of op organisaties van familie, kennissen en vrienden. Zo tonen we samen dat de Vlaamse land- en tuinbouwers alle steun verdienen. Alle evenementen komen in aanmerking: van een wandel- of fietstocht tot een evenement met vrienden en familie of een buurt- of wijkfeest! Naast placemats zijn er ook 6 verschillende flyers over producten van hier, die ervoor zorgen dat je tijdens het smullen ook iets kan bijleren.

Een voorbeeld van de placemat en de flyers vind je op de website van Boerenbond, waar je de materialen ook gratis kan bestellen.

Maar er is meer! 

At jij deze zomer een heerlijk gerecht van op de placemat 'Gezond, veilig en duurzaam voedsel, daar zorgen wij voor?'. Gebruikte jij deze placemats op jouw feestje of evenement? Duik dan in je fotoarchief en bezorg ons een foto van de placemat in gebruik, met een smakelijk bord erop! 

Waarom? Om nog eens te kunnen smikkelen! Uit alle inzendingen kiezen we het bordje met de meeste lokale producten erop. We verwennen de winnaar met een BBQ-pakket voor 10 personen! Deelnemen kan door hier jouw foto op te laden of door hem te delen onder onze Facebookpost, en dit uiterlijk op 19 september 2022. De winnaar wordt na afsluiten van de wedstrijd persoonlijk verwittigd!