Menu

Met korting naar de Plopsa-parken

Dat lid zijn bij Landelijke Gilden plezant is, dat wist je waarschijnlijk al. Dit najaar zorgen we ook voor een extra portie fun! Dankzij jouw lidkaart kunnen jij en je vrienden of gezin immers met een mooie korting naar de Plopa-parken.

De korting geldt op het volwassenentarief. Op de kindertarieven is er geen korting. De korting is enkel geldig voor leden Landelijke Gilden, maar als lid kan je wel meerdere tickets bestellen. Ter controle kan jouw lidkaart opgevraagd worden bij het betreden van het park. 

Hoe bekom je jouw korting?

  1. Vul hieronder jouw naam, mailadres en lidnummer in en klik op 'code aanvragen'.
  2. Je krijgt een bevestigingsboodschap en een bevestigingsmailtje waarin je de kortingscode terugvindt. 
  3. Je surft naar plopsa.be, kiest op de overzichtspagina het park waarvoor je tickets wil bestellen en doorloopt het ticketingproces. Bij keuze van de dag waarvoor je tickets wil reserveren, moet je uiteraard kiezen voor de datum waarop de korting in het specifieke park geldt, anders werkt de kortingscode niet. De data vind je hierboven terug. 
  4. Je betaalt je tickets via het platform van Plopsa. 
  5. VEEL PLEZIER! 
Zorg ervoor dat je geen typfouten maakt in het mailadres. We sturen de kortingscode naar dit opgegeven mailadres, dus bij een foutief adres, komt de mail niet aan.