Op reis met Landelijke Gilden | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Op reis met Landelijke Gilden

Geschreven op 07 november 2019. - Nieuws, Landbouw, Tuinieren, Zingeving en solidariteit
Reizen met Landelijke Gilden (foto: flickr: jev55)

Wist je dat Landelijke Gilden samenwerkt met Omnia Travel en Logeren in Vlaanderen Vakantieland? Hieronder ontdek je een overzicht van het aanbod. Je kan op tuinreis gaan, bezinnen tijdens een bedevaart of gewoon op vakantie in eigen land!

 

Unieke tuinreizen

Wie al eerder met Landelijke Gilden op tuinreis ging, zal bevestigen dat elke tuinreis anders is en een unieke insteek heeft. Het aanbod dat we elk jaar samen met Omnia Travel aanbieden, komt tegemoet aan de wensen van de echte tuinliefhebber. Maar ook als je graag tuin, cultuur en lekker eten met elkaar verbindt, kan je in het aanbod je gading vinden.Onze deskundige reisleiders Paul Geerts, Paul Janssen, Anne Vandenborre en Marc Verachtert staan garant voor een heel persoonlijke reisbeleving. Ze leggen hun eigen focus, waardoor hun reis een groter ecologisch, cultureel, natuurbelevend of culinair gehalte heeft. In 2020 kan je een keuze maken uit Genua, de Muur van Hadrianus, Sicilië, Normandië, Somerset en Dorset, de Lavendelroute, Milaan, Friesland en de Waddeneilanden, Kent en Oost-Sussex, Picardië, Jersey of tot slot: België, Oost-Vlaanderen. Ook in eigen land valt immers heel wat moois te bewonderen! 

Hoe de tuinreisbrochure bestellen?

Meer info over de afreisdata van de verschillende reizen, kan je alvast terugvinden in de tuinreiskalender of via tuinreizen.be. De Tuinreisbrochure 2020 kan je downloaden, bestellen via het bestelformulier of aanvragen via 016 28 60 24. Het aanbod kan je ook online ontdekken! 

Ledenvoordeel

Leden van Landelijke Gilden worden na de laatste tuinreis nog eens extra in de watten gelegd. Zij krijgen een kwaliteitsvol tuingeschenk aangeboden.

Bedevaartbrochure 2020

De Landelijke Beweging en Omnia Travel hebben een lange traditie in het organiseren van bedevaarten en pelgrimstochten. De bedevaarten naar Lourdes zijn wellicht het langst en het meest bekend. Rome en Assisi zijn klassiekers.

Ook in 2020 biedt de Landelijke Beweging in samenwerking met Omnia Travel de mogelijkheid om op bedevaart of pelgrimstocht te gaan. Volgende reizen mag je zeker in het aanbod verwachten:

  • Maar liefst 13 afreisdata naar Lourdes, met een verblijfsduur tussen 2 en 5 dagen
  • Een combireis naar Rome en Assisi
  • Reis naar Krakau en Czestochowa, met bezoek aan Auschwitz en Birkenau en aan de zoutmijn van Wielietzka
  • Staptocht van Astorga naar Santiago de Compostella
  • Staptocht van Santiago de Compostelle naar Muxia en Finisterre ("het einde van de wereld") 

De bedevaartbrochure is beschikbaar via de website van Omnia. Graag een gedrukt exemplaar? Stuur een mailtje naar bedevaarten@omniatravel.be en zij bezorgen je graag een brochure. Op de website van Omnia Travel vind je alle info over de bedevaartreizen. 

>> Lees meer over ons aanbod rond zingeving en solidariteit

Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019

Het nieuwe logiesboek 2020 is binnenkort gratis verkrijgbaar bij de Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Je kunt het logiesboek ook gratis online aanvragen op logereninvlaanderenvakantieland.be. In dit boek vind je meer dan 700 logeeradresjes voor een kortwegvakantie op het platteland, aan de kust of in de stad.

Schenk een vakantiecheque van ‘Logeren in Vlaanderen’

Op zoek naar het ultieme cadeau? Via devakantiecheque.be kan je snel en veilig cheques kopen. Er zijn cheques met een waarde van € 35, €50 en € 100. Zo geef je steeds een cadeau op maat. Download de vakantiecheque en print hem meteen zelf af. De cheques zijn achttien maanden geldig (niet verlengbaar). Met de vakantiecheque kan je een verblijf  boeken bij een van de 700 gastvrije logiezen.