Menu

Win een exclusieve rondleiding achter de schermen van de wereldbeker dressuur

Jumping Mechelen is één van de grootste Europese indoorwedstrijden, met verschillende jumpings en dressuurswedstrijden. Zo staan er op zaterdag 28 december enkele van die prestigieuze dressuurwedstrijden op het programma, waaronder de FEI Wereldbeker Dresuur - CDIW Grand Prix. 

Hoe gaat het er aan toe achter de schermen? Hoe wachten gerenommeerde ruiters en hun toppaarden tot ze op de piste mogen? Al die paarden in een evenementenhal, hoe werkt dat? De organisatie van Jumping Mechelen neemt 4 leden van Landelijke Gilden graag mee op een unieke rondleiding achter de schermen. 

Wil jij kans maken? Laat jouw gegevens achter (hou je lidkaart bij de hand voor jouw lidnummer). Deze wedstrijd loopt tot en met 1 december 2019. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht! 

PS Vergeet ook het ledenvoordeel op de tickets voor de Kids Day van Jumping Mechelen niet! Je scoort tickets voor deze topuitstap aan 13 euro in plaats van 20 euro en geniet zo extra voordelig van een dag vol spektakel, show én een optreden van #LikeMe!