Blijf jij als lid van Landelijke Gilden ook graag op de hoogte van het laatste landbouwnieuws? Dan is een abonnement op Boer&Tuinder misschien wel iets voor jou!  

Met Boer&Tuinder haal je wekelijks het land- en tuinbouwnieuws in huis. Markttendensen, syndicaal –en economisch nieuws, maar ook uitgebreide interviews en rijkelijk geïllustreerde reportages, aantrekkelijk gebracht in een modern magazine.

Je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. We geven je graag de kans om zelf te ontdekken of Boer&Tuinder iets voor jou is. Zo kan je als lid van Landelijke Gilden via het formulier hieronder een gratis proefexemplaar aanvragen. Bevalt het je? Dan kan je je als lid Landelijke Gilden voor 60 euro abonneren. Je krijgt dan wekelijks jouw exemplaar van Boer&Tuinder thuisgestuurd.

Geen proefnummer nodig maar onmiddellijk overtuigd? Via het zelfde formulier hieronder kan je jouw interesse in een abonnement aangeven. Onze ledenadministratie zorgt er dan graag voor dat jij binnenkort trotse abonnee van Boer & Tuinder bent!

Straat + huisnummer, postcode + gemeente
Ik wil graag
Wekelijks in de brievenbus, kostprijs: 60 euro