Fietsen

Bij Landelijke Gilden kennen we de mooiste plattelandswegen als onze broekzak. Voor fietstochten langs de mooiste plattelandschappen ben je hier dan ook aan het juiste adres. Daarnaast organiseren onze lokale afdelingen het hele jaar door de strafste tochten op het platteland. Haal je stalen ros maar van stal! 

Nationale Streekzoektocht 2023 Peer foto gezin bord

Nationale Streekzoektocht

Van 2 juni tot en met 17 september kan je met de fiets de mooiste plekjes van Peer ontdekken tijdens de 40ste editie van onze Nationale Streekzoektocht. Het wordt een verrassende ontdekkingstocht langs wuivende korenvelden, eindeloze akkers, sprankelende beekvalleien, ruiters die hun paard zadelen en een maïsdoolhof dat zijn geheimen stapje na stapje prijsgeeft. Ja, Peer is pittig van nature. Kom het allemaal ontdekken tijdens onze fietszoektocht van 44 km.

Recreatieve fiets- en wandeltochten

Allemaal de fiets op voor onze 13 grote fiets- en wandelklassiekers!
Recreatieve tochten foto startpagina
Recreatieve tochten foto

En nog meer fietstochten!

Met de hulp van onze vrijwilligers werden er de voorbije jaren in heel Vlaanderen tientallen fietstochten uitgewerkt! Bekijk vlug onze kaart en ontdek welke tochten er in jouw buurt, of wat verderop, wachten om door jou gereden te worden op een moment dat voor jou past.