Lokale afdelingen

Ontdek onze activiteiten

Samen meer beleven? Uiteraard! Onze lokale afdelingen verwennen je dan ook graag met de leukste activiteiten. Maak je keuze uit het ruime aanbod!
503 activiteiten gevonden
Snoeien van fruitbomen en klein fruit

Fruit uit eigen tuin is heerlijk. De struiken en bomen moet je echter op een juiste manier onderhouden om ook een mooie kwaliteit en een goede opbrengst te halen. Bij deze demonstratie in een echte...

Messelbroek
€ 2
Leden gratis
Niet-leden 2 euro
Mis op de boerderij

Landelijke Gilden Rillaar organiseert samen met Ferm ook dit jaar een mis ter gelegenheid van de kruisdagen. Tijdens deze viering bidden we voor de zegen over de vruchten van de aarde bij onze...

Rillaar
EHBO Cursus

Cursus EHBO

Munkzwalm
Bowlingavond Brasschaat

bowlingavond : graag inschrijven per mail ten laatste 15/02 aub !!!

Westmalle
Karting

We zoeken binnenkort terug de snelheid/adrenaline op. Wil je mee-racen? Voor deze avond hebben we terug gekozen voor de elektrische karts op een 2-verdiep parcours in Eeklo.

Zaffelare
€ 55
Kookavonden

Voor al wie koken een passie is, of voor diegenen die het willen leren, organiseren we meerdere kookavonden.Een moment om gezellig samen te koken en te tafelen.
Woensdag 25/01/2024 om 19u.
Vrijdag 23...

Merchtem
De prijs per avond schommelt tussen de 10 en 15 €, de avond zelf af te rekenen
krulbollen

Krulbollen

Adegem
Gent ludiek

Gent verkennen op een leuke wijze

Gent
€ 5
Droge worstenkaarting

Iedereen die graag een kaartje legt welkom. Eigen maat toegelaten en uiteindelijk kan je na een aangename kaart- en babbelavond met droge worsten huiswaarts keren.

Hoeke
€ 2.50 per kaart
...