Lokale afdelingen

Ontdek onze activiteiten

Samen meer beleven? Uiteraard! Onze lokale afdelingen verwennen je dan ook graag met de leukste activiteiten. Maak je keuze uit het ruime aanbod!
233 activiteiten gevonden
WANDELMEERDAAGSE WIRTZFELD

Wandelmeerdaagse in de Oostkantons met als standplaats Wirtzfeld, met afwisselende landschappen en panorama's en een prettige verblijfsplaats..

Molenstede
€ 295
leden LG Molenstede betalen slechts € 275.
kinderen -13jr € 135/135
Kooklessen

Kooklessen met als thema 'Europa'.

Geel
€ 20
NIet-leden betalen €5 extra per les
Ha-ha-ha wandeling

Landelijke Gilden lanceert de plezantste wandeling van Vlaanderen! Een wandeling voor jong én oud langs een aantal borden met moppen en fratsen. Lachplezier gegarandeerd!

Emblem
Countrydansen met de gilde

Onze dansend bestuurslid, is er in geslaagd een leuke lerares te strikken om een nieuwe dansgroep te leren country- en westerndansen. En dit vooral gericht naar starters.

Nieuwenrode
Prijs te bevragen
IN OPSTAND

De lezing 'IN OPSTAND' van Peter Serrien gaat over het grootste verzet ooit in de Lage Landen: . Ze noemden zich geuzen en streden tegen de katholieke onderdrukking, het bewind van de Spaanse vorst...

Tessenderlo
€ 12
12 € leden Davidsfonds, Markant, Landelijke Gilde Engsbergen
18 € niet-leden
(drankje inbegrepen)
Te betalen op BE08 7350 0845 1213 Davidsfonds Tessenderlo
Maandelijkse kaartavond

Leuke kaartavond voor onze leden. Voor diegenen die niet graag kaarten is er altijd de mogelijkheid om te dartsen of te biljarten.Maar men kan ook atijd gewoon iets drinken.

Koninksem
Herfstwandeling

We trekken onze stapschoenen aan voor een mooie en ontspannende herfstwandeling. We verzamelen hiervoor om 19u30 aan het gemeentehuis op den Dries.

Sinaai-Waas
€ 5
Leden gratis.
Dorpskwis

Jaarlijkse dorpskwis met gelegenheidsploegen: actua, sport, cultuur, ...

Wiekevorst
...