Lokale afdelingen

Ontdek onze activiteiten

Samen meer beleven? Uiteraard! Onze lokale afdelingen verwennen je dan ook graag met de leukste activiteiten. Maak je keuze uit het ruime aanbod!
217 activiteiten gevonden
Ha-ha-ha wandeling

Landelijke Gilden lanceert de plezantste wandeling van Vlaanderen! Een wandeling voor jong én oud langs een aantal borden met moppen en fratsen. Lachplezier gegarandeerd!

Emblem
Ha-Ha-Ha wandeling

Landelijke Gilden lanceert de plezantste wandeling van Vlaanderen! De Ha-ha-Hawandeling is een gezinsvriendelijke dorpswandeling langs 12 borden met leuke moppen, een schitterende cartoon, een...

Herfelingen
Countrydansen met de gilde

Onze dansend bestuurslid, is er in geslaagd een leuke lerares te strikken om een nieuwe dansgroep te leren country- en westerndansen. En dit vooral gericht naar starters.

Nieuwenrode
Prijs te bevragen
Italiaanse avond

Lekkere Italiaanse gerechten gebracht door de kookploeg van de Landelijke Gilde

Mazenzele
€ 30
Degustatiewandeling Dendermondse streekbieren

Een wandeling door de binnenstad van Dendermonde begeleid door een professionele gids. Onderweg degusteren van 3 Dendermondse streekbieren.

Moerzeke
€ 20
Niet leden 25 euro
Inbegrepen gids en 3 streekbieren.
Trappist en zoveel meer

Op vrijdag 29/09/23 verzorgt bierkenner Koen Naulaerts voor ons de workshop/proeverij “Trappist en zoveel meer” in zaal De Burcht op de markt in Gistel om 20u stipt.
Koen is verbonden aan De...

Gistel
€ 20
20 euro voor leden/gezinsleden LG Gistel
Niet leden ook welkom aan 30 euro per persoon.
Fotozoektocht "Over de Hoogvlakten van Molenstede"

Ga op verkenning en ontdekking langs minder gekende wegen en paden. Een boeiende zoektocht met leuke weetjes onderweg. Dit jaar wandelen we over de hoogvlakten van Molenstede.

Molenstede
€ 5 Deelnameformulieren: Toerisme Diest, Koning Albertstraat 16, Diest; Krantenwinkel 't Gezetteke, Dorpsstraat 89, Molenstede
...