Fietsen tussen Durme en Schelde

14/07/2024 van 12:30 tot 19:00
Landelijke Gilden Zele
Gezinsfietstocht van 30 of 50 km tussen de rivieren de Durme en de Schelde. Vertrek vanuit Hamme Sint-Anna en Zele en dit jaar ook vanuit Lebbeke en Grembergen.
Fietsen tussen Durme en Schelde
Fietsen tussen Durme en Schelde
14/07/2024 van 12:30 tot 19:00

Ben je een levensgenieter die op zoek is naar een ontspannende buitenervaring? Hou je van het gevoel van de wind in je haren en de zon op je gezicht? Ga dan met ons mee voor een fietstocht als geen ander!

Op zondag 14 juli ontdekken we voor de 22ste keer het prachtige landschap tussen de Durme en de Schelde. De gezinsfietstochten van 30 of 50 kilometer starten zoals elk jaar aan de parochiecentra van Zele (Heilig Hartplein 12) en Hamme Sint-Anna (Sint-Annastraat 169). Dit jaar kan je ook starten aan het gildenhuis van Grembergen (Hamsesteenweg 2) en zaal Toreken in Lebbeke (Jules De Buckstraat 1)

De tocht leidt ons door schilderachtige landschappen en charmante dorpjes. U ervaart niet alleen de natuurlijke schoonheid van de natuur, maar u krijgt ook de kans om gelijkgestemden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Onderweg zijn er een drietal stopplaatsen waar de deelnemers even op adem kunnen komen, een hapje krijgen een drankje kunnen nuttigen.

Dus als je klaar bent om de weg op te gaan, schrijf je dan vandaag nog in voor onze fietstocht via www.fietsentussendurmeenschelde.be !