Wandelweekend

van 27/09/2024 om 14:00 tot 29/09/2024 om 15:00
Landelijke Gilde Schiplaken
Tijdens ons weekend worden de “traditionele” landelijke gilde wandelweekend-elementen georganiseerd; meerdere korte en langere wandelingen en een avondvullende leuke quiz.
Wandelweekend
Wandelweekend
van 27/09/2024 om 14:00 tot 29/09/2024 om 15:00
De 24ste editie van het wandelweekend organiseren we opnieuw in Vlodrop, Nederland.

Het hotel is gelegen in het bosrijke gebied van het Nationale park “De Meinweg” Wij hebben alvast een optie genomen op 35 kamers. Het viersterrenhotel is voorzien van comfortabele kamers, een leuk restaurant, een groot terras, en voor de liefhebbers wellness-, sauna- en Spa-zwembad-mogelijkheden. Naast het hotel is er voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens ons wandelweekend worden, de “traditionele” landelijke gilde wandelweekend-elementen georganiseerd. Meerdere korte en langere wandelingen zullen samen met een cultureel bezoek op het programma staan.
We werken ondertussen aan een avondvullende leuke quiz. De vriendschap en de mooie natuur krijgen jullie alvast cadeau.
Zoals reeds vele jaren doen we moeite om de prijzen democratisch te houden maar zoals iedereen merkt is het leven de laatste jaren fors duurder geworden, zo ook ons wandelweekend. We kunnen dit arrangement aanbieden voor 265 euro per persoon. Voor de personen die een eenpersoonskamer wensen is er een toeslag van 80 euro.  Alleenstaande deelnemers die samen een kamer willen delen spreken dat duidelijk op voorhand af.
Voor deze prijs bieden wij u twee overnachtingen in volpension aan. Dit omvat een uitgebreid ontbijtbuffet, de lunch en een driegangendiner. Op zondagmiddag is er een lunchbuffet voorzien.
Ter plaatse verbruikte dranken zijn voor eigen rekening. De deelnemers voorzien in eigen vervoer naar Vlodrop.