Plattelandsacademie | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Campagnes >Plattelandsacademie

Plattelandsacademie Landelijke Gilden

Kennis over het platteland

Onder de noemer plattelandsacademie organiseert Landelijke Gilden studiedagen, gespreksavonden, excursies, ... . Het doel? Informeren, discussiëren, debatteren en het gesprek over het Vlaamse platteland aangaan en intensiveren.

Mobiliteit en verdichting als focus in 2019
Voor 2019 schieten we alvast uit de startblokken rond de thema’s mobiliteit en verdichting. Brandend actuele én boeiende materie. Een klikje op één van de thema’s volstaat om meer over elk topic te weten te komen!

En verder?
Het stopt natuurlijk niet bij mobiliteit of verdichting. Net zoals de voorbije jaren zet Landelijke Gilden ook in 2019 in op verschillende dossiers. Het loont dus zeker de moeite de website en Facebookpagina in de gaten te houden en zo geen enkele update over verschillende plattelandsthematieken te missen.

Nog makkelijker!
Als lid van Landelijke Gilden kan je een login aanvragen en via deze login jouw persoonlijke interesses beheren. Duid je de interesse maatschappelijke dossiers aan? Dan bezorgt Landelijke Gilden jou het actuele nieuws over deze dossiers via een handige nieuwsbrief!

 

 

 

Uit de media

Limburg gaat aan de slag met basisbereikbaarheid (Hasselt)
Het nieuwe decreet Basisbereikbaarheid zit eraan te komen. Landelijke Gilden organiseerde in Limburg een...