Tuinreizen

Ga mee op tuinreis met Landelijke Gilden en Omnia Travel. Leden van Landelijke Gilden krijgen na thuiskomst een fijn tuincadeautje!

Tuin in Ierland

De mooiste, meest inspirerende tuinen in Europa

Elk jaar biedt Omnia Travel – in samenwerking met Landelijke Gilden – speciale tuinreizen aan met een bijzondere insteek en met ‘originele inspiratie’ voor uw tuin. Zoals steeds komen deze reizen tegemoet aan de wensen van de echte tuinliefhebber. Maar ook wie tuin, cultuur en lekker eten graag met elkaar combineert, kan in dit aanbod zijn of haar gading vinden. Bovendien krijg je als lid van Landelijke Gilden, als je meegaat op tuinreis, in het najaar een mooi tuingeschenk aangeboden.

Onze deskundige reisleiders staan garant voor een toegevoegde waarde aan de bezoeken en ontdekkingen tijdens de reisbeleving. Zij zijn planten- en natuurdeskundigen, en leggen elk hun eigen focus waardoor uw reis een groter ecologisch, cultureel of natuur belevend gehalte geniet. Soms worden de smaakpapillen nog eens extra gestimuleerd met een originele proeverij. Ons aanbod staat synoniem voor genieten van al het bijzondere dat de natuur te bieden heeft, vaak met en na ingrijpen van de mens, nog mooier gemaakt. Combineer dit met een gezellige sfeer en uw deelname aan een tuinreis is vanzelfsprekend.

Heb je jouw keuze gemaakt?  Reserveren doe je rechtstreeks bij Omnia Travel! 

Ontdek het programma van 2023!

Cotswolds (volzet) - van 31 mei tot 4 juni - reisbegeleider Paul Janssen

Bretagne (volzet) - van 4 tot 11 juni - reisbegeleider Marleen Waerzeggers

Gelderland - van 24 tot 27 augustus - reisbegeleider Paul Janssen

Kruidenreis België - van 2 tot 3 september - reisbegeleider Dominique Vreven

Milaan (laatste plaatsen) - van 26 tot 29 september - reisbegeleider Paul Geerts

Vragen over onze tuinreizen?