Tuinreizen

Ga mee op tuinreis met Landelijke Gilden en Omnia Travel. Leden van Landelijke Gilden krijgen na thuiskomst een fijn tuincadeautje!

Tuin in Ierland

De mooiste, meest inspirerende tuinen in Europa

Elk jaar biedt Omnia Travel – in samenwerking met Landelijke Gilden – speciale tuinreizen aan met een bijzondere insteek en met ‘originele inspiratie’ voor uw tuin. Zoals steeds komen deze reizen tegemoet aan de wensen van de echte tuinliefhebber. Maar ook wie tuin, cultuur en lekker eten graag met elkaar combineert, kan in dit aanbod zijn of haar gading vinden. Bovendien krijg je als lid van Landelijke Gilden, als je meegaat op tuinreis, in het najaar een mooi tuingeschenk aangeboden.

Onze deskundige reisleiders staan garant voor een toegevoegde waarde aan de bezoeken en ontdekkingen tijdens de reisbeleving. Zij zijn planten- en natuurdeskundigen, en leggen elk hun eigen focus waardoor uw reis een groter ecologisch, cultureel of natuur belevend gehalte geniet. Soms worden de smaakpapillen nog eens extra gestimuleerd met een originele proeverij. Ons aanbod staat synoniem voor genieten van al het bijzondere dat de natuur te bieden heeft, vaak met en na ingrijpen van de mens, nog mooier gemaakt. Combineer dit met een gezellige sfeer en uw deelname aan een tuinreis is vanzelfsprekend.

Heb je jouw keuze gemaakt?  Reserveren doe je rechtstreeks bij Omnia Travel! 

Brochure tuinreizen 2024

Vragen over onze tuinreizen?