Menu

Terug naar Campagnes >Tuinreizen

Het aanbod tuinreizen 2023 is er!

Elk jaar biedt Omnia Travel – in samenwerking met Landelijke Gilden – speciale tuinreizen aan met een bijzondere insteek en met ‘originele inspiratie’ voor uw tuin. Zoals steeds komen deze reizen tegemoet aan de wensen van de echte tuinliefhebber. Maar ook wie tuin, cultuur en lekker eten graag met elkaar combineert, kan in dit aanbod zijn of haar gading vinden.

Onze deskundige reisleiders staan garant voor een toegevoegde waarde aan de bezoeken en ontdekkingen tijdens de reisbeleving. Zij zijn planten- en natuurdeskundigen, en leggen elk hun eigen focus waardoor uw reis een groter ecologisch, cultureel of natuur belevend gehalte geniet. Soms worden de smaakpapillen nog eens extra gestimuleerd met een originele proeverij. Ons aanbod staat synoniem voor genieten van al het bijzondere dat de natuur te bieden heeft, vaak met en na ingrijpen van de mens, nog mooier gemaakt. Combineer dit met een gezellige sfeer en uw deelname aan een tuinreis is vanzelfsprekend.

 

Programma 2023

Jaarlijks brengen Landelijke Gilden en Omnia Travel een nieuw aanbod tuinreizen uit.

Onze begeleiders staan te popelen om je mee te nemen naar hun geliefde tuinen. Cultuur en gastronomie komen regelmatig om het hoekje kijken en maken van elke bestemming een unieke beleving. U kan voor 2023 een keuze maken uit Marrakech, Cotswolds, Dublin, Nederland, Bretagne, België en Milaan.

Bestemming Datum Reisbegeleiding
Marrakech 21-25 mei Anne Vandenborre
Cotswolds 31 mei - 4 juni Paul Janssen
Bretagne 4-11 juni Marleen Waerzeggers
Dublin 13-16 juli Anne Vandenborre
Gelderland 24-27 augustus Paul Janssen
Kruidenreis België 2-3 september Dominique Vreven
Milaan 26-29 september Paul Geerts

 

Je kan alle reizen inkijken op Tuinreizen 2023.

Een keuze gemaakt? Je kan rechtstreeks reserveren via Omnia Travel.

Volg onze Facebookpagina voor de laatste tips en weetjes over tuinreizen.

Ledenvoordeel

Leden van Landelijke Gilden die mee op tuinreis gaan, krijgen in het najaar een tuingeschenk aangeboden.