Menu

Terug naar Campagnes >Tuinreizen

Genieten van je droomtuin tijdens een tuinreis?

Jaarlijks brengen Landelijke Gilden en Omnia Travel een nieuw aanbod tuinreizen uit. De klassieke bestemmingen komen tegemoet aan de wensen van nieuwe tuinreisliefhebbers. Daarnaast selecteren de gespecialiseerde begeleiders een reeks minder gekende bestemmingen met prachtige privétuinen en onontdekte natuurplekjes. Cultuur en gastronomie komen vaak om het hoekje kijken en maken van elke bestemming een unieke beleving.

Op pad met de beste groendeskundigen

Engelandspecialist Paul Janssen gaat opnieuw naar de Cotswolds, deze keer met een bezoek aan de tuin van Prins Charles. De tuinreis naar Kent steekt hij ook in een nieuw kleedje. Groenjournalist Marc Verachtert geeft een andere invulling aan Toscane. Portugal en ons eigen Vlaams-Brabant staan voor het eerst in het aanbod en vallen ook onder Marc zijn hoede. Tuin- en cultuurliefhebbers hangen aan zijn lippen; Paul Geerts neemt je mee naar Parijs, Venetië en Dordogne. Jean Vanhoof brengt een aangepaste versie van zijn boeiende reizen naar Sicilië en Ierland. En als enige dame in het begeleidersgezelschap zal Anne Vandenborre het nieuwe Praag en de Alpentuinen van Zuid-Duitsland voor je uit de doeken doen.

 

>> Ga naar het overzicht van de tuinreizen per land
>> Ga naar de kalender of het overzicht van de tuinreizen gesorteerd op datum

Het hoeft niet bij dromen te blijven. Je kan ter plaatse gaan genieten van deze droomtuinen tijdens 1 van onze tuinreizen!

De nieuwe tuinreisbrochure 2018 is nu beschikbaar

Hoe vraag ik de tuinreisbrochure aan?

Vraag de gratis brochure aan via het bestelformulier of via 016 28 60 24

Kan je niet wachten? Download de tuinreisbrochure hier

Een keuze gemaakt? Je kan vanaf 19 december rechtstreeks reserveren via Omnia Travel.

Volg onze Facebookpagina voor de laatste tips en weetjes over tuinreizen.

Ledenvoordeel

Leden van Landelijke Gilden die mee op tuinreis gaan, krijgen in het najaar een tuingeschenk aangeboden.