Menu

Terug naar Campagnes >Tuinreizen

Het aanbod tuinreizen 2021 is er!

Elk jaar biedt Omnia Travel – in samenwerking met Landelijke Gilden – speciale tuinreizen aan met een bijzondere insteek en met ‘originele inspiratie’ voor uw tuin. Zoals steeds komen deze reizen tegemoet aan de wensen van de echte tuinliefhebber. Maar ook wie tuin, cultuur en lekker eten graag met elkaar combineert, kan in dit aanbod zijn of haar gading vinden.

Onze deskundige reisleiders staan garant voor een toegevoegde waarde aan de bezoeken en ontdekkingen tijdens de reisbeleving. Zij zijn planten- en natuurdeskundigen, en leggen elk hun eigen focus waardoor uw reis een groter ecologisch, cultureel of natuur belevend gehalte geniet. Soms worden de smaakpapillen nog eens extra gestimuleerd met een originele proeverij. Ons aanbod staat synoniem voor genieten van al het bijzondere dat de natuur te bieden heeft, vaak met en na ingrijpen van de mens, nog mooier gemaakt. Combineer dit met een gezellige sfeer en uw deelname aan een tuinreis is vanzelfsprekend.

Aanbod 2021

In 2020 werden we helaas wereldwijd getroffen door de gekende coronapandemie waardoor het hele aanbod tuinreizen geannuleerd moest worden. Maar we kijken nu vooruit en maken plannen, plannen om opnieuw tuinen te gaan bezoeken en architecturale pareltjes te bewonderen. 

De brochure Tuinreizen 2021 zal er anders uitzien dan u gewoon bent. We brengen een beperkt aanbod waarbij reizen van 2020 opnieuw aangeboden worden. Reizen in groep zal nog niet mogelijk zijn in het voorjaar. Daarom prikken we ons aanbod vanaf juli, in de hoop dat we tegen dan opnieuw in een 'normale' wereld leven, vrij van het virus, en dat we je geen mondmaskers, handgel en 1,5 m-afstandregeltjes meer moeten opleggen. 

Omwille van de bijzondere situatie zal de nieuwe brochure enkel online te raadplegen en te downloaden zijn. Wij rekenen alvast op je begrip en hopen je in 2022 opnieuw een volwaardig programma te kunnen aanbieden. 

Bestemming Datum Begeleider
Picardië niet meer beschikbaar Marc Vermeulen
Provence niet meer beschikbaar Anne Vandenborre
Muur van Hadrianus volzet Marleen Waerzeggers
Oost-Vlaanderen 11-12 september Marc Verachtert
Kent en Oost-Sussex 16-19 september
(laatste plaatsen)
Paul Janssen
Genua volzet

Paul Geerts

Alle reizen bekijken? Klik hier om de volledige brochure te doorbladeren.

Een keuze gemaakt? Je kan vanaf maart rechtstreeks reserveren via Omnia Travel.

Volg onze Facebookpagina voor de laatste tips en weetjes over tuinreizen.

Ledenvoordeel

Leden van Landelijke Gilden die mee op tuinreis gaan, krijgen in het najaar een tuingeschenk aangeboden.