Haspengouwse Gordel - Geannuleerd | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >Haspengouwse Gordel - Geannuleerd

Haspengouwse Gordel - Geannuleerd
De Haspengouwse Gordel, de eerste recreatieve fiets- en wandeltocht van Landelijke Gilden van het seizoen op pinkstermaandag 1 juni, zal dit jaar niet doorgaan. De risico’s voor de gezondheid van de organisatoren en bezoekers zijn te groot en de organisatie kiest er dan ook voor gezondheid te laten primeren.
De Haspengouwse gordel brengt elk jaar duizenden fietsers en wandelaars op de been. Gezien de huidige omstandigheden waarmee we te maken krijgen, is het absoluut geen goed idee om zoveel mensen bij elkaar te brengen. Voorzichtigheid is immers geboden en om het welzijn en de gezondheid van de duizenden deelnemers, de meer dan 80 vrijwilligers en de eigenaars van de rust- en startplaatsen te garanderen, werd de editie van 2020 afgelast.

Wandelen, fietsen en genieten, dat zijn de kernwoorden tijdens de Haspengouwse Gordel. Ook dit jaar engageerden tientallen vrijwilligers van Landelijke Gilden zich om te zorgen voor mooie fietstochten, wandeltochten en alles wat erbij hoort. Door de huidige coronamaatregelen hebben ze de voorbereidingen nu vroegtijdig stopgezet. Ze zien jullie graag volgend jaar terug voor een nieuwe kans om te komen genieten in Haspengouw met een extra brede glimlach!

Praktische gegevens

Wanneer: 
1/06/2020 van 8:00 tot 15:00
Locatie: 
Aan het Tombos
Oude Katsei 67B , 3890 Niel-Bij-Sint-Truiden
Vertrek: 
Aan het Tombos
Prijs: 
€ 3
appel en verzekering inbegrepen
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen