Jumping Mechelen - foto van de Kids Day 2019

Stilaan een vaste waarde bij onze ledenvoordelen: de korting op de Kids Day van Jumping Mechelen! Geen wonder dat jullie fan zijn, Jumping Mechelen staat steeds garant voor:

  • een wervelende Kids Day, met adembenemende shows en stunts, sfeervolle dansoptredens, heel wat ambiance én een topper van muzikale act. Dit jaar? De KetnetBand! 
  • een goedgevulde Nekkerhal met heel wat standjes voor paardenfans én plattelandsliefhebbers
  • Een avond boordevol ambiance tijdens Jumping Mechelen Feest!

Ledenvoordeel

Beleven met korting!

Als lid van Landelijke Gilden geniet je opnieuw van korting op de ticketprijs voor de Kids Day!

Kids Day

De normale ticketprijs voor het evenement bedraagt 24 euro. Als lid Landelijke Gilden koop jij jouw tickets voor Kids Day met maar liefst 9 euro korting. Je betaalt slechts 15 euro per ticket en ook de kosten voor een parkeerticket nemen wij ten laste! Je geniet dus extra voordelig van een genummerde zitplaats voor de “Grote Kids Day Show” (sessie 1B) inclusief het optreden van de KetnetBand. 

Let op: vorig jaar boden we het voordeeltarief aan voor de voormiddagsessie. Dit jaar geldt het voordeeltarief voor de namiddagsessie. Die start om 13 uur in de piste met het optreden van de KetnetBand, waarna je om 14 uur naar je zitplaats trekt voor de show.

Jumping Mechelen Feest!

Met optredens van De Romeo's, 2fabiola, Willy Sommers en Swoop belooft het nu al een legendarische avond vol ambiance te worden! De Christmas Arena wordt omgebouwd tot één grote dansvloer. Bovendien geniet je niet alleen van de crème-de-la-crème van de Belgische muziekwereld, je bent al welkom vanaf 16u30 voor het Belgisch Indoor Kampioenschap. Zo geniet je ook van het beste van Belgische paardensport! 

Om extra voordelig van deze feestavond te genieten, koop je als lid van Landelijke Gilden je tickets aan een voordeeltarief van 17 euro in plaats van 24 euro. Een parkeerplaats op de publieksparking kost 10 euro, inclusief shuttledienst heen en terug.

Extra praktische info

Parkeren

Parkeren kan op de publieksparking 'Parking Station Mechelen' (via Tangent) te Mechelen. Een shuttledienst brengt je heen en terug tussen de parking en de Nekkerhal in Mechelen waar Jumping Mechelen doorgaat.

Voor de Kids Day zit de parking mee begrepen in jouw voordeelticket van 15 euro. Met jouw ticket voor de show, kan je dus ook parkeren op de publieksparking en de shuttlebus nemen.

Voor Jumping Mechelen Feest dien je, indien je dat wenst, een parkeerticket aan je bestelling toe te voegen. 

Geldigheid aanbod

Het voordeelaanbod voor leden Landelijke Gilden is geldig zolang de voorraad strekt en van 18 oktober tot 30 november (tenzij eerder uitgeput).

Bestelprocedure

Tickets bestellen verloopt via de website van Tele Ticket Service. Met bovenstaande ticketlinks ('koop tickets') ga je rechtstreeks naar de pagina op Tele Ticket Service waar je van onze voordeeltarief geniet. Je ziet dus onmiddellijk de juiste voordeelprijs. Je bestelt en betaalt nu de ticket en de vouchers zelf worden je begin december, samen met alle praktische info over het evenement, bezorgd. Tijdens de bestelprocedure zal jouw lidnummer gevraagd worden, dus hou je lidkaart bij de hand. 

! Opgelet: werd jij lid na 17 oktober 2023? Geef ons dan een seintje voordat je de tickets bestelt, want jouw nieuwe lidnummer is dan mogelijk nog niet gekend in het ticketingsysteem!

Kindertarief?

Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang in de hal. Voor een zitplaats op de hoofdtribune moeten kinderen echter wel in het bezit zijn van een ticket.

Saartje en dochter Lena in de piste van de Kids Day van Jumping Mechelen op 26 december 2022

Saartje en Lena

De Kids Day van Jumping Mechelen? Da's plezier voor jong én minder jong, paardenliefhebber of gewoon liefhebber van een mooie show én veel sfeer!

Word lid van Landelijke Gilden

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, .... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.Als deel van de grootste plattelandsvereniging van Vlaanderen kan jij rekenen op een breed aanbod aan activiteiten waarop jij en je gezin meer dan welkom zijn! Daarnaast geniet je van heel wat vaste en tijdelijke voordelen

Waarom lid worden van Landelijke GIlden?

Als deel van de grootste plattelandsvereniging van Vlaanderen kan jij rekenen op een breed aanbod aan activiteiten waarop jij en je gezin meer dan welkom zijn! Daarnaast geniet je van heel wat vaste en tijdelijke voordelen, die je terugvindt bij onze ledenvoordelen

Wat kost dat, zo'n lidmaatschap?

Hernieuw je je lidmaatschap? Dan betaal je de bijdrage van 32 euro voor één jaar lidmaatschap. Is het jouw eerste jaar als lid van Landelijke Gilden? Dan betaal je slechts de helft, als welkomstgeschenkje! 

Hoe gaat dat in zijn werk, lid worden?

Een nieuw lidmaatschap aanvragen kan via onze website. Een lidmaatschap hernieuwen gebeurt via onze lokale afdelingen. Zij zullen je contacteren wanneer jouw huidige lidmaatschap ten einde loopt.