Menu

Plattelandsacademie 8 november 2022: digitaal platteland

Via onderstaand formulier kan u zich inschrijven voor de Plattelandsacademie die doorgaat op dinsdagvoormiddag 8 november te Leuven met als thema 'Is het platteland smart genoeg voor een digitale samenleving?'.

Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt u een bevestigingsmail met de betalingsmodaliteiten voor het deelnamegeld van 15 of 30 euro (inclusief BTW), voor respectievelijk leden en niet-leden van Landelijke Gilden. Uw inschrijving is pas definitief na betaling. 

Gegevens deelnemer
(dit zal enkel gebruikt worden voor verwittiging bij wijzingen)
Gegevens van de organisatie of het bedrijf
Facturatiegegevens

Na inschrijving bezorgen wij u sowieso een factuur of onkostennota voor het betalen van het deelnamegeld van 15 of 30 euro. Gelieve hieronder de gewenste facturatiegegevens door te geven. 

Opmerkingen?

Landelijke Gilden vzw, Diestsevest 40 te 3000 Leuven, bewaart uw persoonsgegevens voor administratie en opvolging van haar activiteiten overeenkomstig ons algemeen privacybeleid. U heeft het recht op inzage en kan deze gegevens verbeteren of laten wissen. Meer info op www.landelijkegilden.be/privacy. U kan rechtstreeks contact opnemen via info@landelijkegilden.be.