Driedaagse seniorenreis naar Noord-Holland Waas & Dender

Programma:

Dag 1: FLOATING FARM EN KAAG

Dag 2: DE BEEMSTER, DE BOLLENSTREEK EN DEN HELDER

Dag 3: ALKMAAR EN AARTSWOUD

Zie uitnodiging voor meer informatie. Inschrijven onderaan deze pagina, via de groene knop.

Data reizen

Deze reis wordt driemaal aangeboden voor de gewesten Lochristi, Lokeren, Wetteren, Zele en Dendermonde. In de hieronder vermelde gemeente wordt zeker een opstapplaats voorzien. Afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers kan er eventueel een extra stop worden toegevoegd.
  • Woensdag 24 - Vrijdag 26 april: Opstapplaats Lochristi, Reisleider: Bernard Naudts
  • Maandag 6 - Woensdag 8 mei: Opstapplaats Dendermonde, Reisleider: Alain Van de Voorde
  • Maandag 13 - Woensdag 15 mei: Opstapplaats Lokeren, Reisleider: René D’haese

Algemene info

PRIJS PER PERSOON

490,00 €/pers. in een tweepersoonskamer Toeslag voor eenpersoonskamer: 60 €

In deze prijs is inbegrepen: vervoer met luxe autocar met bar/WC/airco, fooi en onkosten chauffeur, 2 dagen half pension in 4* Hotel Marktstad Schagen, 2 middagmalen + 1 culinair middagmaal, drank bij de maaltijden, bezoeken: Floating Farm, boottocht op Kagermeer, Marinemuseum, bollenboer, rondleiding in Alkmaar, bezoek aan Rundveemuseum, reisbegeleiding, BTW en taksen

In deze prijs is niet inbegrepen: Andere dranken en persoonlijke uitgaven, Annulatieverzekering

Let op: Lidmaatschap voor deze reizen is vereist. Niet-leden dienen een extra bedrag van 16 euro per koppel te betalen (de helft van ons lidmaatschapsbedrag) en worden automatisch lid. Gelieve hiervoor ook een e-mail te sturen naar oostvlaanderen@landelijkegilden.be met uw naam, geboortedatum, adres en de afdeling waarbij u zich wenst aan te sluiten. Indien het nog geen 5 jaar geleden is dat u een eerder lidmaatschap hebt opgezegd, dient u het volledige bedrag van 32 euro over te maken.

Inschrijvingen

Je bent ingeschreven na 

  • het invullen van het online formulier - de link vind je hieronder
  • het overschrijven van het voorschot van €250 per persoon naar het rekeningnummer BE60 7370 2699 7870 met vermelding van de namen van de deelnemers en de datum van de gewenste reis.

Wil je met meer dan 2 personen inschrijven? Vul dan meermaals het onderstaande formulier in. (maximaal 2 personen per online formulier)

De inschrijving blijft open tot de reis volgeboekt is of uiterlijk tot 12 maart 2024. Snel inschrijven is dus de boodschap.

We hebben een maximumcapaciteit van 50 personen per reis. Als uw voorkeursreis volgeboekt is, kunt u nog deelnemen aan een andere reis. Als alle reizen volgeboekt zijn en u toch graag wilt deelnemen, laat het ons dan weten via oostvlaanderen@landelijkegilden.be . Dan kunt u op de wachtlijst worden geplaatst of bekijken we of u kunt deelnemen aan een van de andere reizen die nog 7 keer elders in onze provincie worden aangeboden.