Driedaagse seniorenreis naar Noord-Holland

Programma:

Dag 1: FLOATING FARM EN KAAG

Dag 2: DE BEEMSTER, DE BOLLENSTREEK EN DEN HELDER

Dag 3: ALKMAAR EN AARTSWOUD

Zie uitnodiging voor meer informatie. Inschrijven onderaan deze pagina, via de groene knop.

Data reizen

Deze reis wordt tweemaal aangeboden voor het gewest Oosterzele. 

  • Maandag 22 april tot en met woensdag 24 april: reisbegeleiding Chantal Buysse en Nadine Jonckheere
  • Woensdag 1 mei tot en met vrijdag 3 mei: reisbegeleiding Sander Vercamer

Algemene Info

PRIJS PER PERSOON

490,00 €/pers. in een tweepersoonskamer Toeslag voor eenpersoonskamer: 60 €

In deze prijs is inbegrepen: vervoer met luxe autocar met bar/WC/airco, fooi en onkosten chauffeur, 2 dagen half pension in 4* Hotel Marktstad Schagen, 2 middagmalen + 1 culinair middagmaal, drank bij de maaltijden, bezoeken: Floating Farm, boottocht op Kagermeer, Marinemuseum, bollenboer, rondleiding in Alkmaar, bezoek aan Rundveemuseum, reisbegeleiding, BTW en taksen

In deze prijs is niet inbegrepen: Andere dranken en persoonlijke uitgaven, Annulatieverzekering

Let op: Lidmaatschap voor deze reizen is vereist. Niet-leden dienen een extra bedrag van 16 euro per koppel te betalen (de helft van ons lidmaatschapsbedrag) en worden automatisch lid. Gelieve hiervoor ook een e-mail te sturen naar oostvlaanderen@landelijkegilden.be met uw naam, geboortedatum, adres en de afdeling waarbij u zich wenst aan te sluiten. Indien het nog geen 5 jaar geleden is dat u een eerder lidmaatschap hebt opgezegd, dient u het volledige bedrag van 32 euro over te maken.

Inschrijvingen

Je bent ingeschreven na 

  • het invullen van het online formulier - de link vind je hieronder
  • het overschrijven van het voorschot van €240 per persoon naar het rekeningnummer BE33 7374 2631 5346 met vermelding van de namen van de deelnemers en de datum van de gewenste reis.

Wil je met meer dan 2 personen inschrijven? Vul dan meermaals het onderstaande formulier in. (maximaal 2 personen per online formulier)

De inschrijving blijft open tot de reis volgeboekt is of uiterlijk tot 12 maart 2024. Snel inschrijven is dus de boodschap.

We hebben een maximumcapaciteit van 50 personen per reis.  Als beide reizen volgeboekt zijn en u toch graag wilt deelnemen, laat het ons dan weten via oostvlaanderen@landelijkegilden.be. Dan kunt u op de wachtlijst worden geplaatst.