Leesplezier maal 3

Deze maand vallen er maar liefst 3 verschillende boeken te winnen! Deelnemen doe je door onderaan deze pagina het formulier in te vullen en dit uiterlijk op 17 september 2023. Winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk verwittigd.

Boek Pluktuin

Het grote ecologische pluktuinboek

We geven 5 exemplaren weg.

In Het grote ecologische pluktuinboek benaderen Lies Couckuyt en Monique van Wegen de pluktuin vanuit een biologisch standpunt. Het boek neemt je mee door de seizoenen en de klussen die dan aan de orde zijn. Het geeft veel extra achtergrondinformatie, waardoor je niet alleen weet hóé je een mooie tuin krijgt, maar ook waarom. Duidelijke uitleg, bijna 50 uitgebreide bloemportretten en details die je echt de finesses van de pluktuin leren. Ook de bodem, zaad telen en bloemen drogen komen aan de orde. Daarmee is dit boek veelomvattend en met recht een standaardwerk onder de pluktuinboeken.

Tuinlogica

We geven 5 exemplaren weg.

Nabootsing van de natuur in je tuin, permacultuur, een droogtebestendige tuin, vijvers en andere slimme wateropvang, genieten, eten en spelen in je tuin, werken met slimme, goedkope en creatieve oplossingen ... Dat alles staat centraal in Tuinlogica (Iris Veltman). Dit boek geeft originele tips, achtergrond en slimme oplossingen die je met nieuwe frisse ideeën naar je tuin doen kijken.

Boek tuinlogica
Boek Kapel gezocht

Kapel gezocht

We geven 3 exemplaren weg.

Dit mooie fotoboek van fotografe Myriam Rispens en auteur Rik Van Puymbroeck is een zoektocht naar verrassende, verborgen, soms nieuwe en soms eeuwenoude kapellen. Tegelijk is het een uitnodiging om zelf mee op zoek te gaan naar de kapellen in je buurt en bij te dragen aan een inventaris van die enorme variatie van erfgoed.

Deelnemen aan de wedstrijd

Deze wedstrijd is afgesloten.