Daguitstap Senioren Gewest Diest: Bezoek aan de VRT & Vlaams Parlement

10/06/2024 van 8:30 tot 18:00
Senioren Landelijke Gilden Gewest Diest
Graag nodigen we jullie van harte uit voor daguitstap (met bus) naar Brussel. Op maandag 10 juni brengen we voormiddag een bezoek achter de schermen bij de VRT, namiddag worden we ontvangen in het Vlaams Parlement voor een lunch en rondleiding. Aansluitend maken we nog een korte wandeling (bergaf) naar een authentiek Brussels café voor een Café Gourmand of ander drankje! Inschrijven = verplicht!
Daguitstap Senioren Gewest Diest: Bezoek aan de VRT & Vlaams Parlement
Daguitstap Senioren Gewest Diest: Bezoek aan de VRT & Vlaams Parlement
10/06/2024 van 8:30 tot 18:00
Graag nodigen we jullie van harte uit voor daguitstap naar Brussel,
op maandag 10 juni 2024. Tijdens deze daguitstap brengen we in de
voormiddag een bezoek aan de VRT-toren en gebouwen, voor een unieke blik achter de schermen. We ontdekken onder meer waar Sabine Het Weer presenteert en waar Peter Van De Veire zijn Radio 2-show maakt.
‘s Middags verplaatsen we ons naar het Vlaams Parlement waar we een lunch krijgen aangeboden en een rondleiding volgen, doorheen de unieke Koepel-zaal en alle andere Politieke hotspots die het gebouw telt. 
Aansluitend begeven we ons naar een authentiek Brussels café voor een Café Gourmand of ander drankje. Tijdens deze korte wandeling (bergaf) ontmoeten we nog enkele merkwaardige gebouwen waaronder de Sint-Michielskathedraal, de Nationale Bank, de voormalige ASLK, het Martelaarsplein, enzovoort.
Inschrijven kan door voor 24 mei het juiste bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE23 7343 6808 4491, van Landelijke Gilde Gewest Diest. Dit met vermelding van Naam + aantal deelnemers.

Het vertrek (bus) is voorzien om 08:30u op de parking van CC Den Amer, Nijverheidslaan 24, 3290 Diest. Terugkomst is voorzien rond 17:30u in Diest.

Heel graag tot dan!