Ijzersmultocht

30/06/2024 van 10:30 tot 16:00
Landelijke Gilde Stavele
De 20e ijzersmultocht is een fietstocht op 30 juni 2024 voor jong en oud en een traditie op 'elke laatste zondag van juni' die teruggaat tot begin 21e eeuw. Er zijn op de karakteristieke, korte route 5 culinaire stopplaatsen bij ‘boer en tuinder’ gedurende 40 km,Beleef een feest met aperitief en soep, geniet van 't warme hoofdgerecht en laat u verleiden door ijs, koffie en taart
Ijzersmultocht
Ijzersmultocht
30/06/2024 van 10:30 tot 16:00
De ijzersmultocht als triootje der dorpen. Er zijn op de karakteristieke, korte route 5 culinaire stopplaatsen bij ‘boer en tuinder’ gedurende 40 km, die je klimaatslim vers-lokaal serveren en dit voor jullie promoten als hun Westvlaams lekkers'. Beleef een feest met aperitief en soep, geniet van 't warme hoofdgerecht en laat u verleiden door ijs, koffie en taart in eigen hand! Wees omringd in het hinterland door de vredige, rustieke sereniteit van het Westhoek-DNA! Het startdecor in Proven vanaf 10u.30 tot 12u.30 wijzigt gegarandeerd elk jaar!
Voor iedereen ?
Ja hoor, overal zijn er voorbehouden parkeerplaatsen voor ‘minder mobiele personen' met parkeerkaart, een goede en attente bewegwijzering (met routebeschrijving), op alle stopplaatsen oplaadpunten voor platte batterijen, bij aankomst kinderanimatie, een springkasteel en de ‘après-bike’ met alcoholvrije dranken en streekbiertjes voor alle deelnemers. Wacht niet op een mooie dag om van te smullen, te communiceren in prachtige natuurgebieden langs historische bezienswaardigheden. Maak er een onvergetelijke ervaring op 2 wielen van waar smaken, fietsen en beleven samenkomen na elke trap op de pedalen. Mogelijkheid tot huur van - elektrische - fietsen (057/40.03.15 – info@covemaecker.be).