Oogstfeest

4/08/2024 van 11:00 tot 22:00
Landelijke Gilde Londerzeel
Gezellige namiddag voor groot en klein, met eten en drinken en zalige optredens.
Oogstfeest
Oogstfeest
4/08/2024 van 11:00 tot 22:00

OOGSTFEEST

De eerste zondag van augustus start traditiegetrouw na de misviering van 10u met fiets-, tractor- en voertuigenzegening.


Tussen 11u en 14u is ons zomerrestaurant geopend, een culinaire verwenning op zijn best. Op het menu staat steak, vis in papillot, stoofvlees.

Dit alles vergezeld van groenten en frietjes.
De rest van de dag serveren we snacks uit het vuistje.
De animatie zal zowel klein als groot bekoren. Wat bieden we aan :

Ribbedebeats (14u30 tot 15u30)
Ribbedebeats brengt een show met livemuziek voor de hele familie. Zes enthousiaste muzikanten nemen hen mee in een spannend verhaal. De kinderen zullen niet stilzitten en worden uitgenodigd om mee te zingen, bewegen en dansen.


ABBA4U (16u30 tot 17u45)
ABBA-nummers zijn en blijven een mijlpaal in de evolutie van de popmuziek. Iedereen blijft er van houden en het zijn ongetwijfeld één voor één muzikale hoogstandjes. In deze voorstelling brengt ABBA4U een opeenvolging van de meest gekende ABBA-wereldhits.
Nummers als 'Voulez-Vous', Dancing Queen' en 'Money Money Money' brengen je ongetwijfeld in een party mood. 'Thank you for the music', 'Fernando', 'One of us',... doen je eerder een traantje wegpinken. 'Waterloo' en 'Does your mother know'... hebben een hoog rock'n-rollgehalte. Kortom, alle emoties worden geprikkeld tijdens deze show!
The Kicks (18u30 tot 20u00)
Wat ooit begon als een spontane samenwerking tussen vijf vreemden, is gegroeid tot een hechte vriendengroep en een energieke partyband. Het belangrijkste doek is om niet alleen zelf plezier te hebben, maar ook om het publiek te betrekken en iedereen te laten dansen, springen, meebrullen en het feestje compleet te maken. The Kicks bereiken dit door een snelle en naadloze mix te creëren waarin verschillende muziekstijlen elkaar moeiteloos opvolgen. Stilzitten is absoluut geen optie, want ze willen dat iedereen geniet en het dak eraf gaat!
DJ PIETIE (20u00 tot 22u00)