Pannenkoeken in de wei

8/09/2024 van 14:00 tot 18:00
Landelijke Gilde Berlaar
Noodgedwongen moeten we de editie van dit jaar verplaatsen naar het najaar. De regen van de afgelopen maanden maakt dat de weide er nat en zompig bij ligt. Een namiddag plezier voor ons, zou voor de boer nog meer schade betekenen aan zijn weiland. En dat willen we natuurlijk niet! Het aanhoudend slechte weer heeft een grote impact op de werkzaamheden van onze boeren én dus ook op hun inkomsten.
Pannenkoeken in de wei
Pannenkoeken in de wei
8/09/2024 van 14:00 tot 18:00

We hopen op jullie begrip om ons evenement te verplaatsen. We verwelkomen jullie graag op zondag 8 september, op dezelfde locatie en met evenveel enthousiasme. Duimen jullie ondertussen mee voor een normale zomer? Niet alleen voor ons, maar zeker ook voor onze boeren?

Aan het concept verandert trouwens niets: gezellig samen zijn, (kinder)animatie en lekker eten en drinken op een prachtige locatie in het Berlaarse groen... het zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke zondag.
En er valt heel wat te beleven: springkasteel, rit met oude tractoren, speeltuin in het stro, kindergrime, volksspelen, boerendarts, boerderijbezoek, enz.
De hele namiddag kan je genieten van een verfrissend drankje, lekkere pannenkoeken en ijsjes op ons zonneterras. En bij minder goed weer zorgen wij voor een overdekt alternatief.
Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar werden we overstelpt met jullie leuke reacties. Dit jaar hopen we daar een mooi vervolg aan te breien. Wij hopen jullie en jullie bengels even talrijk als vorig jaar te verwelkomen in de Kijfbossen, deze keer in het najaar
Graag tot dan!

Aanrader: kleur de tekening mooi in, die je vindt op onze homepagina en ook in de uitnodiging hieronder, en breng ze mee naar Pannenkoeken in de wei. Je krijgt dan een gratis pannenkoek!