Pannenkoeken in de wei

2/06/2024 van 14:00 tot 18:00
Landelijke Gilde Berlaar
De jongerenwerking van Landelijke Gilde Berlaar richt zich vooral op jonge gezinnen, met activiteiten voor groot én klein. Samen meer beleven, daar draait het allemaal om.
Pannenkoeken in de wei
Pannenkoeken in de wei
2/06/2024 van 14:00 tot 18:00

Gezellig samen zijn, (kinder)animatie en lekker eten en drinken op een prachtige locatie in het Berlaarse groen... het zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke zondag. En er valt heel wat te beleven: springkasteel, rit met oude tractoren, speeltuin in het stro, kindergrime, volksspelen, boerendarts, boerderijbezoek, enz.
De hele namiddag kan je genieten van een verfrissend drankje, lekkere pannenkoeken en ijsjes op ons zonneterras. En bij minder goed weer zorgen wij voor een overdekt alternatief.
Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar werden we overstelpt met jullie leuke reacties. Dit jaar hopen we daar een mooi vervolg aan te breien. Met héél veel goesting, en boordevol enthousiasme zijn we al weken in de weer om de tweede editie voor te bereiden. Wij hopen jullie en jullie bengels even talrijk als vorig jaar te verwelkomen in de Kijfbossen.
Graag tot dan!

Aanrader: kleur de tekening mooi in, die je vindt op onze homepagina en ook in de uitnodiging hieronder, en breng ze mee naar Pannenkoeken in de wei. Je krijgt dan een gratis pannenkoek!