't Vijfde Wiel

15/08/2024 van 9:00 tot 14:30
Landelijke Gilden West-Vlaanderen
Fietshappening met keuze uit drie fietsroutes: 25, 45 of 65 km. Van 16 tot 19 uur kan je op de aankomstplaats aanschuiven voor een uitgebreide BBQ met groentebuffet.
't Vijfde Wiel
't Vijfde Wiel
15/08/2024 van 9:00 tot 14:30

Donderdag 15 augustus staat synoniem voor ’t Vijfde Wiel, een gezinsvriendelijke fietshappening die een massa deelnemers op de fiets brengt. Elk jaar zijn we te gast in een andere regio van de provincie.

Dit jaar slaan de vrijwilligers van Landelijke Gilde Eernegem, Gistel en Ichtegem de handen in elkaar voor de 29ste editie van ’t Vijfde Wiel. Ze stellen alles in het werk om de fietslustigen te verwelkomen in hun streek.
Het vlakke landbouwlandschap biedt troeven en is geliefd bij vele recreanten. Er is voor elk wat wils. Zo heb je keuze tussen drie verschillende bewegwijzerde fietslussen. Ben je een geoefend fietser en streef je naar extra kilometers op de teller? Dan is de route van 65 km iets voor jou. Mag het iets minder? Dan kan je opteren voor een afstand van 25 of 45 km. Onderweg zijn twee stopplaatsen voorzien in Eernegem en Ichtegem waar je even kan verpozen en genieten van hapjes en drankjes aan democratische prijzen. 

https://www.youtube.com/watch?v=A6LzifC5Es8

Schrijf je in via deze link: