Menu

Terug naar Campagnes >Dorpentoer

Dorpentoer Landelijke Gilden

Ga je mee op Dorpentoer?

Landelijke Gilden gaat deze zomer op toer door gans Vlaanderen en organiseert 25 pop-up-evenementen.

25 dorpen – 25 pop-upevenementen

Pop-upcafe’s, -restaurants en –shops zijn in tegenwoordig. Overal zie plots leuke winkeltjes en zomerbars verschijnen en al even snel verdwijnen. Wij blijven niet achter dit jaar. Landelijke Gilden gaat deze zomer op toer door gans Vlaanderen en organiseert 25 pop-up-evenementen. Drink van mei tot en met oktober een frisse pint in een pop-up-dorpscafé, kruip samen rond het kampvuur op een boerderijcamping, of haal je auto van stal voor een heuse drive-in-cinema. Er is keuze en beleving op overschot!

De Dorpentoerbus

Op elk evenement vind je ook onze vaste mascotte terug, de Dorpentoerbus. Een 12 meter lange, gerestaureerde en gepimpte lijnbus.  Plof neer in onze loungestoeltjes en laat je kroost even los, want er is kinderanimatie bij de vleet.

Wat leeft er in je dorp? Laat het ons weten!

Onze pop-up-dorpsevenementen liggen helemaal in lijn met het hart van Landelijke Gilden: we brengen mensen op het platteland samen en maken er een leuk moment van. Wij gaan voor leefbare dorpen. Een ideaal moment om te laten weten wat leeft in het dorp. Je kan je mening doorgeven door onze Dorpsenquête in te vullen. In ruil krijg je alvast een gratis consumptie! En misschien kunnen we nadien wel samen aan de slag met de ideeën rond je dorp?