Menu

Terug naar Campagnes >Nationale Streekzoektocht

Recreatieve fietstochten en fietsroutes Landelijke Gilden

Welkom in Wuustwezel
Wuustwezel, de Poort naar het Platteland!

Van 5 juni tot 19 september 2021 kan je met de fiets of met de auto de mooiste plekjes van Wuustwezel, Gooreind en Loenhout verkennen tijdens de 38ste editie van onze Nationale Streekzoektocht. Je kunt kiezen uit een fietszoektocht van 42 km, een autozoektocht van 50 km of een kinderzoektocht van 9 km.
 

Wuustwezel ligt in het noorden van de provincie Antwerpen, tegen de grens met Nederland, en is nog een echt landelijke gemeente. Meer dan tachtig procent van de oppervlakte van de gemeente is landbouwgrond. Dankzij de vele fiets- en wandelknooppunten geniet je er al wandelend of fietsend van de weidse en open landschappen, grazende koeien, maisvelden en serres waar tomaten of heerlijke aardbeien geteeld worden. Zoek je rust, natuur, cultuur, agrarische activiteiten, immaterieel erfgoed, culinaire geneugten en sportieve activiteiten? In Wuustwezel vind je het allemaal.

Wil je graag vooraf alles al eens bekijken, of jouw deelname tot in de puntjes voorbereiden? Hieronder vind je alle informatie!

De brochure met routebeschrijving, vragen en deelnemingsformulier van de door jou gekozen zoektocht print je best niet af. Je kan die gratis bekomen op de startplaats (toeristisch kantoor ‘Poort naar het Platteland’, Dorpsstraat 36 in 2990 Wuustwezel)!

Opgelet!

  • Op zondag 5 september kan je de Streekzoektocht niet rijden! De wielerwedstrijd GP Leonard, oorspronkelijk voorzien op 22 augustus, werd verplaatst naar deze datum! Het toeristisch kantoor zal niet open zijn.

  • Ook op zondag 12 september is het rijden van de streekzoektocht niet mogelijk. Die dag vindt de bloemencorso van Loenhout plaats. Het toeristisch kantoor is gesloten die dag.

  • Op de deelnemingsformulieren is er geen plaats gelaten om het antwoord op vraag 6 neer te schrijven. Noteer het antwoord op deze vraag in de witte rand onderaan het antwoordblad.
     

Fietszoektocht 42 km
Brochure met routebeschrijving, vragen en deelnemingsformulier fietszoektocht
Extra deelnemingsformulier fietszoektocht
Bekijk en download de fietsroute op verschillende manieren
Kaart fietsroute

Autozoektocht 50 km
Brochure met routebeschrijving, vragen en deelnemingsformulier autozoektocht
Extra deelnemingsformulier autozoektocht
Bekijk en download de autoroute op verschillende manieren
Kaart autoroute

Kinderzoektocht 9 km
Brochure met routebeschrijving, vragen en deelnemingsformulier kinderzoektocht
Extra deelnemingsformulier kinderzoektocht
Bekijk en download de kinderroute op verschillende manieren
Kaart kinderroute