Menu

Terug naar Campagnes >Nationale Streekzoektocht

Peer
Pittig van nature

 

Van 2 juni tot en met 17 september kan je met de fiets de mooiste plekjes van Peer ontdekken tijdens de 40ste editie van onze Nationale Streekzoektocht. Het wordt een verrassende ontdekkingstocht langs wuivende korenvelden, eindeloze akkers, sprankelende beekvalleien, ruiters die hun paard zadelen en een maïsdoolhof dat zijn geheimen stapje na stapje prijsgeeft. Ja, Peer is pittig van nature. Kom het allemaal ontdekken tijdens onze fietszoektocht van 44 km.

Routebeschrijving, vragen en deelnemingsformulier
De routebeschrijving met vragen en deelnemingsformulier kan je hieronder bekijken of downloaden. Printen hoeft niet, want op de startplaats (Toerisme Peer, Markt 3, Peer - open vanaf uur, weekend vanaf 10 uur) krijg je een gratis exemplaar. De eerste deelnemers suggereerden ons enkele verbeteringen aan de wegbeschrijving. Die vind je eveneens hieronder. Print ze af of bekijk ze ter plaatse op je smartphone.

Boekje fietszoektocht
Extra deelnemingsformulier fietszoektocht
Aanvullingen wegbeschrijving

De fietsroute zelf kan je hier bekijken, afprinten of downloaden: digitaal of op kaart.
Je kan de route niet met de auto rijden!
 

Toegankelijkheid
Wij maken onze activiteiten graag zo toegankelijk mogelijk en zijn blij dat we voor onze Nationale Streekzoektocht van dit jaar beroep kunnen doen op het fietsaanbod van de Stad Peer. Dankzij hun inspanningen op vlak van toegankelijkheid kunnen er binnen hun fietsaanbod ook bijzondere fietsen zoals een (elektrische) rolstoelfiets en en duofiets gehuurd worden. Zo wordt de Steekzoektocht ook mogelijk voor mensen voor wie fietsen net iets minder evident is. Meer info hierover vind je in ons artikel over het fietsverhuur.                                         

Zin in nog meer fiets- en wandelplezier?
Op onze fiets- en wandelpagina vind je 150 fiets- en wandeltochten.