Anja Delaere

Omschrijving

Feng Shui
 

Een productietuin met een Feng Shui indeling waar we blij van worden.
Stapsgewijs kwam een positieve transformatie van onze tuin met Feng Shui kennis als grootste ontwerpinvloed. Een combinatie van verschillende elementen vormen één harmonisch geheel en zorgen voor een inspirerende tuin- en werkplek. Aangezien Anja Feng Shui expert en consulente is, werd er bewust gekozen om dit ‘goed gevoel’ te delen. 

De tuin is een heel intensief benutte ruimte en gemakkelijk te onderhouden. Diversiteit en plezier is er door de kleine moestuin met verse groenten, fruit doorheen het jaar, geurende bloemen en kruiden. De ZEN tuin en en het houten prieeltje brengen rust (Yin) naast de Feng Shui workshops (Yang) gegeven in het tuinkantoor met vijvertje.

Tuin van de toekomst - water

Nabij de zentuin is er een kleine vijver met fontein en in de voortuin is er een waterelement. Omdat er ook focus is op een betere levenskwaliteit (tijd) is er een robotmaaier en automatische bewatering. Beiden zijn zelfs een stuk zuiniger en met de micro irrigatie wordt een nauwkeurigere manier van water geven toegepast. Deze verantwoorde manier is zowel ecologisch als economisch beter. Deskundige advies is er ook mogelijk over regenwaterputten en dergelijk, aangezien Johan beroepsgewijs alle boom- en grondwerken doet.

Vermits de tuin voornamelijk uit een lichtere zandgrond bestaat werd de moestuin voorzien van een riante hoeveelheid champost. En om goed vocht vast te houden zijn de zuurminnende bessenstruiken voorzien van turf met terracottem.

Volg ons op sociale media en ontdek waarom je deze tuin in 2024 zeker niet mag missen !

Openingsdata

Openingsuren

10u tot 18u

Prijs voor leden Landelijke Gilden

gratis

Prijs voor niet-leden

gratis

Parkeerinformatie

Er is parkeerplaats aanwezig in de straat. 

Praktische info

Tuin info

Tuintype

Andere tuinen

Subtype

Feng Shui

Oppervlakte

6 are

Leeftijd van de tuin

6 jaar

Creatie

Eigen creatie team Johanja

Extra info

Thema in de tuin
Deels rolstoeltoegankelijk

Adres

Wegbeschrijving

De tuin is vlakbij de 'Hoge Dijken', in de volksmond beter gekend als Roksemput. Neem de straat Vijfwegstraat richting de romaanse Sint-Eligiuskerk van Ettelgem. Aan de linkerkant huisnummer 76C merk je de opvallende open voortuin met golvende lijnen en een niervorm vol bloemen aan de voordeur.