Mijn muze

Omschrijving

Mijn muze

Rustgevende tuin met vernieuwde plantenborders, gerangschikt met gevoel voor kleur en vorm. Verschillende zithoekjes met verrassende uitzichten en pergola met veel klimmers die de natuurlijke, nonchalante stijl benadrukken. Tuin- en terrasvijver met waterlelies en creatieve accenten.

Tuin van de toekomst - water

Al het regenwater van de daken (woning, atelier, serre enz...) wordt opgevangen in grote vaten. Er wordt geen druppel kraantjeswater gebruikt in de tuin. Bomen zorgen voor voldoende schaduw in warme zomers en planten worden aangepast aan het wijzigende klimaat. Een Robinia en een twintigjarige Albizia zorgen voor een verfrissende parasol over een groot gedeelte van de tuin. Onder de met Akebia begroeide pergola staan in de schaduw de stoeltjes uitnodigend te wachten op verpozing.

Evenement 

Achter in de tuin open atelier met schilderwerken van tuineigenares Frieda en handgedraaide keramiek van dochter An. Bij mooi weer aquareldemonstratie in de tuin.

Openingsdata

Openingsuren

10u tot 18u

Prijs voor leden Landelijke Gilden

gratis

Prijs voor niet-leden

gratis

Parkeerinformatie

Er is parkeerplaats aanwezig. 

Praktische info

Tuin info

Tuintype

Kunst in de tuin
Andere tuinen

Subtype

vijvertuin

Oppervlakte

12,5 are

Leeftijd van de tuin

26 jaar

Creatie

Eigen creatie

Extra info

Rolstoeltoegankelijk
Groepen op afspraak
Thema in de tuin

Adres

Wegbeschrijving

Vanaf de kerk in Oevel: 2km richting Westerlo, de zesde straat links is de Heidestraat (het laatste huis aan de rechterkant vóór het kruispunt).